Recents in Beach

Δικαιοσύνη Παντού- Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στον τόπο μας είναι επιτακτική όσο ποτέ.

 


Με πρωτοβουλία της Ν.Ε. Έβρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 27/11/2022,  στις 19:00,  πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο Αλτιναλμάζη, ΗΜΕΡΙΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με εισηγητές:

Θανάση Θεοχαρόπουλο (Πρώην Υπουργό Τουρισμού, Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) 

 Μίλτο Χατζηγιαννάκη (Βουλευτή Εύβοιας, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών).

Μας τίμησαν με την παρουσία τους στην ημερίδα, ο Δήμαρχος  Αλεξανδρούπολης, κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργος Καΐσας, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» κ. Κώστας Κατσιμίγας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Σουφλίου κ. Χρήστος Χριστοδούλου κλπ.

Εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που μαζικά προσήλθαν στην ημερίδα, παρέστησαν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, παραγωγικών φορέων,  φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της τοπικής κοινωνίας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες-κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στη  ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Διατυπώθηκαν τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις σχετικά με:

► την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

► την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών 

► τη στήριξη του κοινωνικού κράτους

► την παραγωγική ανασυγκρότηση

► το ισχυρό δημοκρατικό κράτος

► τη δημογραφική κρίση

Ένα μεγάλο κομμάτι της ημερίδας αφιερώθηκε στα ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης, στις δυσλειτουργίες των Δήμων που προκλήθηκαν από τη νομοθετική παρέμβαση στον νόμο Κλεισθένη Ι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αναδείχθηκε η ανησυχία και ο έντονος προβληματισμός των πολιτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενόψει των τελευταίων θολών και αβέβαιων εξελίξεων με την επιχειρούμενη από την  Μητσοτάκης Α.Ε. ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, του οποίου μόλις πρόσφατα ανακάλυψε τη μεγάλη γεωστρατηγική-γεωπολιτική αξία του!!!!!!!!!!!!!!! 

Ήρθε η ώρα και μέσω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη διακυβέρνηση της χώρας για το καλό της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, για τη Δημοκρατία, για τη Θεσμικότητα, για να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα που μας οδηγεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στον τόπο μας είναι επιτακτική όσο ποτέ.

Καιρός να επιστρέψει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!


Ν.Ε. ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">