Recents in Beach

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου σε μονάδες προστασίας περιβάλλοντος στην Θεσσαλονίκη. (Φώτο)

 


Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή (18/11) επίσημη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη και κατά την διάρκεια αυτής, επισκέφθηκε σειρά παραγωγικών μονάδων ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος στην πόλη, συνοδευόμενη από τον συντονιστή κ. Κώστα Αμπατζά και μέλη της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αρχικά το πρωί επισκέφθηκε το ΣΜΑ Νέας Ευκαρπίας, όπου συνομίλησε με το προσωπικό συντονισμού  και απλούς εργαζόμενους για την πορεία και το έργο του συγκεκριμένου σταθμού προηγμένης υγειονομικής ταφής απορριμμάτων ο οποίος δημιουργήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. το 2017, για τις νυν διαδικασίες όσο και για τις νεότερες ανάγκες. 






Αργότερα η κυρία Δούρου επισκέφθηκε το διυλιστήριο της ΕΥΑΘ στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου και αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από την Διοίκηση της εταιρίας, συνομίλησε με τους εργαζόμενους για το φλέγον ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του νερού από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 








Να σημειωθεί τέλος ότι η κυρία Δούρου θα παραστεί ως κεντρική ομιλήτρια απόψε στις 19.00 μ.μ. στο ''Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο'' στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ο.Μ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. όπου θα παρουσιάσει τις έξι εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική-Συμμαχία.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">