Recents in Beach

Με το Predator το σύστημα Μητσοτάκη ήθελε να σαρώνει τα πάντα. Ομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες συνομιλίες πήγαιναν με «αποδελτίωση» στο ΜΑΞΙΜΟΥ και μετά σε άλλα αυτιά και μάτια.

 


Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου

Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

Και τώρα άνοιξε ο ασκός του Αίολου, τώρα που έμαθε και ο λαός ότι τον παρακολουθεί ο «μεγάλος αδελφός», δηλαδή ο αιρετός Πρωθυπουργός, παραβιάζοντας θεμελιώδη συνταγματικά ανθρώπινα δικαιώματα;

Όταν με ηχητικά ντοκουμέντα αποδειχθούν και επαληθευτούν οι τηλεφωνικές υποκλοπές εις βάρος του υπουργού Εξωτερικών, τότε θα ανακύψουν άλλα, μεγαλύτερης σημασίας, θέματα.

Μέχρι στιγμής δεν πείθουν οι κυβερνητικές απαντήσεις, γιατί αφήνουν κενά όπως για παράδειγμα, η πρόσφατη του εκπροσώπου υπουργού Γ. Οικονόμου όπου μας διαβεβαίωσε ότι «δεν αγόρασε η ΕΥΠ το Predator, όχι όμως και εάν παρακολουθούσε νόμιμα υπουργούς, αφού όπως επικαλέστηκε, δεν ενημερώνεται ο πρωθυπουργός μόνο όταν υπάρχουν «ευρήματα».

Όσο θα κρύβουν την αλήθεια κάτω από το «πάπλωμα» θα αιωρούνται διάφορες φήμες και θα δημιουργείται μια τοξική ατμόσφαιρα.

Το site powergame της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με άρθρο του Δευτέρα (7/11) αναφέρει ευθέως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνώριζε το σύστημα υποκλοπών υπουργών και πολιτικών αντιπάλων μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Η φίλο Mητσοτακική ιστοσελίδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» εξαπολύει, επίθεση κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας χαρακτηριστικά:«Τον ιδιώτη που έκανε καριέρα επί Μητσοτάκη, τον γνωρίζουν πλέον οι πάντες». Και συνεχίζει:«Επειδή, όμως, εσχάτως έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τον ιδιώτη, νομίζω ότι ο ισχυρισμός του Μητσοτάκη δεν έχει πλέον καμία (απολύτως) αξία».

Ο Μητσοτάκης γιατί δεν ζητάει άμεσα από την ΑΔΑΕ, να κάνει έρευνα στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ώστε να διαλευκανθεί, αν πράγματι υπήρξε κάποιος εκ των υπουργών του που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες του predator και σε διαδικασία «επίσημης» επισύνδεσης από την ΕΥΠ;

Ο Μητσοτάκης οφείλει να μάθει, εάν δεν γνωρίζει, πως γίνεται το κράτος να υπογράφει διαδοχικές συμβάσεις -ακόμα και απόρρητες- για την εθνική ασφάλεια με μια εταιρεία (Krikel), της οποίας αγνοεί (ή παριστάνει πως αγνοεί) τον ιδιοκτήτη;

Και ακόμα ας μας πει ο Πρωθυπουργός των ΑΡΙΣΤΩΝ, πως ένας επιχειρηματίας ο οποίος σύμφωνα με δική του δήλωση, αλλά και των συναρμόδιων υπουργών, δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα από το 2012, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται σε καμία εταιρεία, ελληνική ή ξένη, δεν έχει καμία σχέση με το κράτος ή την κυβέρνηση, διαθέτει φύλαξη από το κράτος;

Υπάρχει ένα πλήθος ερωτημάτων που από μόνα τους προκαλούν δυσοσμία αλλά από πολιτικούς «ανοικτούς» σε εκβιασμούς, κανείς δεν περιμένει απαντήσεις ή φιλότιμο…

Είναι ενδεικτική της χοντροπετσιάς τους η δήλωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου: «Δεν ξέρουμε αν η ΕΥΠ παρακολουθεί υπουργούς»!

Αφού δεν παραιτούνται είναι θέμα χρόνου να πέσουν κορμιά.

Δεν θα έχουν τα μούτρα να κυκλοφορούν και να κοιτάζουν στα μάτια τις οικογένειες τους και τους ψηφοφόρους, όταν μαθευτούν οι απομαγνητοφωνήσεις που έχουν ξεκινήσει και διαρρέουν οι υποκλοπές, σε επίπεδο προσωπικών στοιχείων-αμαρτημάτων των υπουργών και των ανθρώπων του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.


Ραγδαίες δραματικές πολιτικές εξελίξεις με παραίτηση της κυβέρνησης και προκήρυξη πρόωρων εκλογών βλέπουν οι Αμερικανοί και με «πυροκροτητή» των εξελίξεων, την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, αλλά με αιτίες την κακή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. 

Συγκεκριμένα η Morgan Stanley γραφει:«Το σκάνδαλο των υποκλοπών οδηγεί πιθανόν σε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα ενώ η οικονομία καταρρέει».

Χαρακτηριστικό του οικονομικού χάους είναι ότι «ελπίζεται» το 2024, το έλλειμμα να είναι στο 166,2% του ΑΕΠ, ενώ όταν μπήκαμε στα Μνημόνια το 2010 με 126% μόλις και παρά το γεγονός ότι το 2012 «κουρεύτηκαν» όλες οι υποχρεώσεις του κράτους και καταστράφηκαν Ταμεία και οικονομία για δεύτερη φορά.

Δεδομένες οι εκλογές μέσα σε ένα δύσκολο τοπίο και με μέγα ζητούμενο, την εθνική στρατηγική της έλλογης θεώρησης και της έλλογης αποφασιστικότητας, για την αντιμετώπιση του εξ ανατολών υπαρξιακού εθνικού μας κινδύνου, σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο!

Οι ψηφοφόροι προσέρχονται χωρίς ιδεολογική θωράκιση, υπό το παρενεργητικό βάρος της οδυνηρής χρεοκοπίας και της μετανεωτερικής αποικιοποίησης.

Ήδη ακόμη και η άλλοτε κραταιά οικονομικά Γερμανία, παρουσιάζει σημάδια οικονομικής εξασθένησης, πέρα βέβαια από τη Γαλλία και την Ιταλία.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι στην τέως κραταιά Ευρώπη, άρχισε μια σημαντική άνοδος εθνοκεντρικών κομμάτων (Ιταλία, Γαλλία) η οποία συνοδεύει, την επικράτηση από χρόνια παρόμοιων κομμάτων σε χώρες σαν την Ιταλία.

Τα κόμματα αυτά κάθε άλλο παρά φασιστικά είναι, όπως τα παρουσιάζει η προπαγάνδα της Υπερεθνικής ελίτ, σε συγχορδία με την εξοφλημένη πια «Αριστερά».

Απλά είναι κόμματα που εκφράζουν την αγωνία των Ευρωπαϊκών λαών για τη συνεχή υποβάθμιση των ευρωπαϊκών εισοδημάτων, που συνεπάγονται οι παραπάνω δομικές αλλαγές.

Διότι προφανώς, μέσα σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να παίρνει μέτρα, ενάντια σε αυτούς που ελέγχουν την αγορά αυτή, εάν δεν είναι εθνοκεντρική.

Οδεύουμε δηλαδή προς εκλογές που θα κυριαρχήσουν, οι συνακροάσεις οι απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που έγιναν για να προασπίσουν δήθεν το εθνικό μας συμφέρον.

Εκλογές με τα συστημικά κόμματα να έχουν στην ηγεσία τους, πρόσωπα που ανήκουν στο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ και με ΠΕΤΣΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟ ΤΥΠΟ που σε κάθε περίπτωση, στη μεγάλη τους πλειονότητα δυστυχώς, επιβεβαίωσε ότι είναι το μακρύ χέρι της προπαγάνδας  και ότι συγκαλύπτει, οτιδήποτε αφορά το συμφέρον της κυβέρνησης ή των κομμάτων ή των διαπλεκόμενων συμφερόντων που εξυπηρετεί.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ελπίδα ανατροπής του διεφθαρμένου κατεστημένου επειδή οι πολίτες συνειδητοποιούν, ότι αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του πολιτεύματος η λειτουργία κρατικού ή παρακρατικού μηχανισμού παρακολούθησης.

Και επειδή μέχρι σήμερα από τον Πρωθυπουργό, που έχει την τυπική και ουσιαστική ευθύνη των εν γένει υπηρεσιών ασφαλείας, δεν έχει απαντηθεί επί της ουσίας κανένα ερώτημα, επειδή ακόμα δεν έφερε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα ούτε ο Κοινοβουλευτικός έλεγχος, οι πολίτες ψηφοφόροι με την ψήφο τους, θα καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία.

Η προάσπιση της δημοκρατίας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων είναι υπόθεση όλων των πολιτών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">