Recents in Beach

Παγίδευσαν με Predator τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και την εισαγγελέα της ΕΥΠ...


 Η νέα λίστα παρακολουθήσεων που αποκαλύπτει αύριο Κυριακή το Documento αποδεικνύει ότι όλοι οι αρμοί της εξουσίας βρίσκονταν υπό παρακολούθηση.

Αντί για εγκληματίες το κύκλωμα παρακολουθούσε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και εισαγγελείς. Στα νύχια του Predator βρέθηκε μέχρι και... η «ανέλεγκτη» εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου που έβαζε περιχαρής την υπογραφή της για τις χιλιάδες παρακολουθήσεις που πραγματοποιούσε η κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

Ευθύνη της Δικαιοσύνης είναι να βρει όχι μόνο ποιοι έκαναν την παρακολούθηση, αλλά και να εξακριβώσει εάν το περιεχόμενο των υποκλοπών χρησιμοποιήθηκε για εκβιασμούς και χειραγώγηση της πολιτικής ζωής της χώρας.

Αύριο Κυριακή, το Documento αποκαλύπτει επίσης τα ψηφιακά ίχνη του Predator. Συνολικά, εντοπίσαμε 498 ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τον server, την κοινή IP και τη πλατφόρμα καταχώρησης ονομάτων.

Ακόμα, όλη η ιστορία του «αμαρτωλού» «edolio5.com» που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του Κουκάκη, του Καρυπίδη και του Ανδρουλάκη, οι server στην Amazon και η άρον άρον μετακίνηση των server μετά τις πρώτες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις.

Χρέος της εισαγγελίας πλέον είναι να βρει ποιος πλήρωσε για όλα αυτά αλλά και ποιος διαχειριζόταν τους ιστότοπους. Όλα τα στοιχεία είναι πλέον στο τραπέζι και… είναι εκατοντάδες. Το τέλειο έγκλημα διαπράχτηκε ούτε αυτή τη φορά…

Το κουβάρι του ελληνικού Watergate ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα και το Documento βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της έρευνας. Η Δικαιοσύνη;

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">