Recents in Beach

Tα Top 3 νησιά για να παντρευτείς φέτος το καλοκαίρι

 


Το «Yes, I do» ήταν ίσως πιο συγκινητική στιγμή από ότι περίμενες και ήρθε αναπάντεχα καθώς δεν ήσουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο! Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να αρχίσεις να διοργανώνεις το γάμο και τη μοναδική αυτή μέρα. Μην  χάνεις χρόνο λοιπόν και ξεκίνα να κάνεις το to do’s list με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις με το άλλο σου μισό καθώς και με πράγματα που πρέπει να οργανώσεις!


Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει αυτή διαδιακασία αφού θα πρέπει να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή της με το άλλο σου μισό και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ξεκίνα λοιπόν να οργανώνεις το γάμο σου από βασικά πράγματα όπως η ημερομηνία του γάμου, που θ απραγματοποιηθεί ο γάμος καθώς και ένα κτήμα εκδηλώσεων. Αν σκέφτεστε πολύ σοβαρά ο γάμος να γίνει σε κάποιο νησί σε κλειστό κύκλο με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας, τότε μην χάνετε χρόνο και ξεκίνηστε την αναζήτηση για τα ιδανικά για εσάς νησιά. 


Σαντορίνη

All time classic για γάμο αφού το νησί είναι μαγευτικό και πόσο μάλλον το ηλιοβασίλεμα του! Σίγουρα έχει κοσμοπολίτικο αέρα και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένας απλός γάμος αφού τα vibes του νησιού είναι διαφορετικά. Αν όντως, η Σαντορίνη είναι υποψήφια για το δικό σου γάμο, έλεγξε άμεσα τη διαθεσιμότητα σε εκκλησίες αλλά και κέντρα εκδηλώσεων ή εστιατόρια καθώς ολοένα και περισσότεροι γάμοι γίνονται στο νησί. Μην ξεχάσεις να κάνεις και μία γρήγορη αναζήτηση για Santorini Boat Rental https://santoriniboatrental.gr/ καθώς είναι τέλεια η ιδέα να πας στην εκκλησία από τη θάλασσα ή μετά το τέλος του μυστηρίου να αποχωρίσετε με τον αγαπημένο σου από τη θάλασσα με βάρκα. 


Σέριφος

Αν ο γάμος που ονειρεύεσαι, θέλεις να είναι boho και με φυσική ομορφιά, τι καλύτερο από το νησί της Σερίφου; Πρόκειται για το κλασικό κυκλαδίτικο νησί με τη Χώρα να βρίσκεται μακριά από το λιμάνι – και ίσως αυτή να είναι η πραγματική ομορφιά του νησιού καθώς πρόκειται για μοναδική θέα. Ανεμελιά και ελευθερία θα χαρακτηρίζουν το γάμο σου αφού η Σέριφος έχει cool vibes και σίγουρα με μία έρευνα θα βρεις μία παραλία που θα μπορέσεις να οργανώσεις ένα wedding party. Προσοχή μόνο στους ανέμους!


Μήλος

Πρόκειται για ένα νησί γεμάτο ρομαντισμό και vibes αγάπης καθώς είναι γνωστός προορισμός για ζευγάρια! Τα μοναδικά τοπία του νησιού δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για το Photo shooting του γάμου σου όπως είναι το Σαρακήνικο. Σίγουρα η διαθεσιμότητα είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τη Σαντορίνη αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Αν ο τέλειος γάμος που φαντάζεστ εμε το ταίρι σου έχει romantic vibes, μη διστάζετε και κάντε το βήμα για τη Μήλο!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">