Recents in Beach

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην προβολή της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας "Κοτόσουπα" την ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

 



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ~ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από το Τόκιο, το Λονδίνο και την Αθήνα, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

η πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία "Κοτόσουπα" με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο!


Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)

σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας

τη δωρεάν προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας "Κοτόσουπα"!


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 | ώρα 8 μμ.

Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

(παραπλεύρως Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου)


Το μοναδικό και ιδιαίτερο με τη συγκεκριμένη ταινία είναι ότι, κυκλοφόρησε μόλις το καλοκαίρι του 2022 και ήδη έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις με 4 βραβεία σε διακεκριμένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο ΕξωτερικόΕπιπλέον, πρόκειται για μία ταινία που δημιουργήθηκε από Θρακιώτες καλλιτέχνες και δη Ξανθιώτες!


H ‘‘Κοτόσουπα’’ συμμετείχε στο Athens International Monthly Art Film Festival, όπου απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης ταινίας! Ακολούθησε η συμμετοχή στο International Film Festival στο Τόκιο, όπου πήρε το 1ο βραβείο καλύτερης μουσικής σύνθεσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία θα συμμετέχει και στον ετήσιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Τόκιο, διαγωνιζόμενη ανάμεσα στις 12 καλύτερες ταινίες που αναδείχθηκαν φέτος από το International Film Festival in Tokyo! Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, γιατί η ταινία ήδη παίρνει μέρος στο Φεστιβάλ του Λονδίνου Lift-Off Global Network και μέχρι στιγμής καταλαμβάνει την 1η θέση στις προτιμήσεις του κοινού που ψηφίζει μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας!


Λίγα λόγια για την ταινία

«Η Μεριέμ είναι μια νεαρή κοπέλα, από τα πομακοχώρια, που μόλις έχει τελειώσει το Λύκειο. Το όνειρό της είναι να σπουδάσει ως δασκάλα, όμως οι γονείς της έχουν άλλα σχέδια… Καθώς οι γονείς της δεν εγκρίνουν το όνειρό της, κανονίζουν έναν γάμο, αλλά η επιθυμία της για σπουδές την κάνει να αντιστέκεται! Στο τέλος η Μεριέμ συμβιβάζεται, όμως ένα απρόοπτο γεγονός θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Το γεγονός αυτό θα τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της, αλλά θα έχει συνέπειες…». Η συγκλονιστική συνέχεια επί της οθόνης!


Ηθοποιοί

Ραϊφέ Σκόδρα, Στέλλα Χαιτά, Ευθύμιος Καρακλάς, Λένα Ξανθοπουλίδου, Τολγάν Μπόζ, Κωνσταντίνος / Θεόδωρος Πετρίδης, Μαρία Μπάρτζου, Δαρεία Σπυριάδου, Γιάννα Λαζαρίδου, Μάγδα Καρακλά, Γεωργία Αρβανιτάκη, Καλλιόπη Τιφτίκογλου, Νατάσα Τενκελίδου, Αφροδίτη Χατζηθεοφάνους, Δέσποινα Ιωνά, Αθανασία Παναγιωτάκη, Γαβριήλ Χρυσοσπάθης, Ντεφνέ Κουρουχαλήλ, Χασάν Μπουγιουκλού, Δημήτρης Ιωνάς, Ευγενία Γκορμπάτσοβα, Κωνσταντίνος Μπαλακτσής.


Συντελεστές

Ιδέα: Χασάν Μπουγιουκλού. Σενάριο: Ντένης Σπυριάδης & Χασάν Μπουγιουκλού. Drone οπερατέρ: Στάθης Σκουφάς. Σύνθεση μουσικής: George Lazaridis. Ταξίμ μπουζούκι: Νίκος Νικολαΐδης. Ήχος: Τατιάνα Σπυριάδου. Μετάφραση: Ευθύμιος Καρακλάς. Σκηνοθεσία/οπερατέρ/μοντάζ: Ντένης Σπυριάδης.


ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ


Διοργάνωση:

Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.)



Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.


Ο Πρόεδρος

Κελεμίδης Δημήτρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">