Recents in Beach

Στις 21 Δεκέμβρη (;) ο Μητσοτάκης θα ζητήσει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρόωρη διάλυση της Βουλής και εκλογές.


Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου προέδρου του "Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος" 

Στις 21η Δεκεμβρίου,κατα πάσα πιθανότητα ,ο Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατιας για να ζητήσει την πρόωρη διάλυση της Βουλης και να προκηρύξει εκλογές.

Γνωρίζει καλά πως με το πέρασμα του χρόνου δεν είναι δυνατόν ο λαός μας να ξεχάσει την κυβερνητική ανικανότητα διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης με τους πολλούς θανάτους…Με ένα θλιβερό ντεμαράζ η Μητσοτακική Ελλάδα, κατακτά τη 2η θέση παγκοσμίως σε ιοθανάτους!

Κατάφερε ο Μητσοτάκης  από Άριστος Πρωταθλητής να καταντήσει  Φονικός Ουραγός!

Ο εμπνευστής του Επιτελικού κράτους, αναζητείται πίσω απο τη διάλυση του ΕΣΥ και το Pfizer Gate  που μόλις ξεκινά η έρευνα, μετά την καταγγελία σκανδάλου στην ΕΕ από 7 Ευρωβουλευτές οι οποίοι ζητούν έρευνα για τη χρηματοδότηση 320εκ.€ στο εργαστήριο Orgenesis Inc, του συζύγου της Ursula Von Der Leyen, που προσφέρθηκαν από την Κομισιόν και που προΐσταται η ίδια η σύζυγός του.

Και στην έρευνα του σκανδάλου μπαίνουν στο μικροσκόπιο, τα 32 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στην εταιρεία του συζύγου της η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ασφαλώς έχουν αλλάξει τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος, οι τιμές των καυσίμων, οι λογαριασμοί ρεύματος και η αντιμετώπιση τους, καθώς και η ακρίβεια, σπαράσσει καθημερινά την ελληνική οικογένεια.

Το ποτήρι ξεχείλισε με τις τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ελέγχεται για υποκλοπές, που έχουν σχέση με το εθνικό συμφέρον ή το κοινό έγκλημα, αλλά για υποκλοπές, που η ίδια διαπράττει και είναι βαρύτατο έγκλημα.

Οι πολίτες που βιώνουν την οικονομική ανισότητα, βλέπουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να «έχουν το νου τους στο μέλι» ενώ κάποια εξ αυτών, όπως ο Ανδρέας Πάτσης, κερδοσκοπούν  από την οικονομική ανέχεια που προκαλεί η οικονομική κρίση και αρπάζουν, το σπίτι μεροκαματιάρηδων Ελλήνων μέσω “κόκκινων δανείων” και πολλά – πολλά άλλα!

Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός, κατόπιν όλων αυτών, κλείδωσε την ήττα, με την τραγική εμφάνιση του στη βουλή.

Ο Μητσοτάκης στο βήμα της βουλής, ήτανχειρότερος από ποτέ.

Φτάνει στο τέλος της τετραετίας του και δεν είχε τίποτα σημαντικό να παρουσιάσει.

Μόνο σεισμούς, λοιμούς, κορονωϊούς και ακρίβεια.

Αντί να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, μοίρασε κουπόνια όπως αυτά που μοίραζαν παλαιότερα οι εφημερίδες που με 15 κουπόνια έπαιρνες ένα τσελεμεντέ δώρο.

Η ανακοίνωση ότι θα μοιράσει στην πλειοψηφία των πολιτών «κουπόνι», ύψους 10% επί των δαπανών για τρόφιμα, παραπέμπει στις χρυσές εποχές της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Το επίδομα είναι 22 ευρώ το μήνα και καλύπτει  το 10% των αγορών έως τα 220 ευρώ.

Για τους ημέτερους της Αγίας οικογένειας και της Μητσοτάκης Α.Ε., έχει καλύτερα δώρα που έφτασαν τα 9 δισ. ευρώ με απευθείας αναθέσεις, που έκανε η κυβέρνηση από το 2020 και μετά σε κολλητούς, κουμπάρους και συγγενείς!

Τα δώρα συνεχίζονται με τη διαγραφή των χρεών των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ  και των ΒΑΡΟΝΩΝ των ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα τα 30 εκατ. δάνειο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που διαγράφηκαν και επιστράφηκαν μάλιστα και τα κατασχεμένα σπίτια στους ιδιοκτήτες!

Στα χρόνια του Μητσοτάκη έχουν υπογραφεί συνολικά, 373.986 απευθείας αναθέσεις και διαδικασίες κλειστού τύπου με κόστος 8,45 διςευρώ!

Με άλλα λόγια: 2 στις 3 συμβάσεις που υπογράφονται και 1 στα 3 ευρώ που δαπανάται, προκύπτουν από απευθείας μη ανταγωνιστικές και αδιαφανείς διαδικασίες.

«Δεν έχει υπάρξει ανάλογο τέτοιο φαγοπότι στην ιστορία του Ελληνικού Δημοσίου»!

Πάντως, με 156 «Ναι» και 143 «Όχι» – σε σύνολο 299 ψηφισάντων, εγκρίθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2023, αλλά για την έγκριση του «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» στην Φλώρινα Δεν ειπώθηκε λέξη στη Βουλή!

Ούτε για τις ευχαριστίες Ζάεφ σε Μητσοτάκη - Τσίπρα» για τη Μακεδονική γλώσσα που έφεραν οι Πρέσπες, με το πρώτο αναγνωρισμένο από την ελληνική δικαιοσύνη, σύλλογο για την προώθηση της «μακεδονικής» γλώσσας στην Φλώρινα.

Πραγματική ντροπή, για τη χώρα, το έθνος και τη Βουλή των Ελλήνων.

Αδιανόητες καταστάσεις ζούμε, με την ανορθολογική παραποίηση κάποιων ιστορικών, γλωσσικών, πολιτισμικών δεδομένων που μπορεί να τροφοδοτήσουν νέους αλυτρωτισμούς και αστάθεια.

Κρίσιμες ώρες περνάει πια ο αλαζών Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαν κεραυνός πάνω στο κεφάλι του πέφτουν, η μια αποκάλυψη που διαδέχεται την άλλη, και γκρεμίζει ολοκληρωτικά, το αφήγημά του αφού ο Κ. Μητσοτάκης στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα σχετικά με τις υποκλοπές και αρχών για το σκάνδαλο Κατάρ, να εμπλέξουν κορυφαία και εξαιρετικά προβεβλημένα στελέχη της κυβέρνησης και της οικογένειας Μητσοτάκη, όπως φημολογείται, τότε οι συνέπειες για το κόμμα του θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως εκλογικά ολέθριες .

ieidiseis.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">