Recents in Beach

4 tips για να επιλέξετε το κομμωτήριό σας


 Στις γυναίκες αρέσει να φροντίζουν τον εαυτό τους. Να φτιάχνουν τα νύχια τους, να φροντίζουν το δέρμα τους και, φυσικά, να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Βέβαια, αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα και η φροντίδα τους, αλλά και το styling, είναι πράγματα που σας δυσκολεύουν, τότε ίσως το να κάνετε τα αγαπημένα σας χτενίσματα ή κουρέματα να μην είναι και τόσο απλή διαδικασία. Αντίστοιχα, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να επιλέξετε το κατάλληλο κομμωτήριο.

Γι’ αυτό, πριν πάτε για το επόμενό σας κούρεμα, διαβάστε τα παρακάτω tips και αξιοποιήστε τα ώστε να επιλέξετε σωστά το κομμωτήριο που θα σας εξυπηρετήσει. 

  1. Κριτικές

Ο πιο προφανής και εύκολος τρόπος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει ένα κομμωτήριο, είναι να διαβάσετε τις κριτικές που έχει στο διαδίκτυο. Μέσω των social media και των σχολίων που λαμβάνει ένας χώρος ή μια υπηρεσία, μπορείτε να συγκρίνετε απόψεις και να καταλήξετε στην απόφασή σας πολύ πιο εύκολα. Αν ένα κομμωτήριο έχει εκατό καλές κριτικές και ελάχιστες κακές, μάλλον θα κάνει κάτι πολύ σωστά.

  1. Ρωτήστε τους γνωστούς σας

Ρωτήστε τους γνωστούς σας σχετικά με το θέμα. Αν λατρεύετε το καινούργιο κούρεμα μιας φίλης σας, ρωτήστε την για την εμπειρία που είχε στο συγκεκριμένο κομμωτήριο, ώστε να προγραμματίσετε με τη σειρά σας μια επίσκεψη σε αυτό. 

  1. Μάθετε τι προσφέρει

Είναι σημαντικό να μάθετε τι προσφέρει το κομμωτήριο που σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να κουρευτείτε, αλλά να φτιάξετε και τα νύχια σας. Ή μπορεί να σας είναι απολύτως απαραίτητη μια θεραπεία για τα μαλλιά σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δώσετε βάση στα προϊόντα που χρησιμοποιεί το κομμωτήριο, καθώς είναι σημαντικό να είναι υψηλής ποιότητας και να προστατεύουν τα μαλλιά σας. Ρωτήστε αν το κομμωτήριο διαθέτει επαγγελματικά προϊόντα, π.χ. βαφές ή προϊόντα styling Redken και σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα με τα μαλλιά σας όπως η τριχόπτωση βεβαιωθείτε ότι το κομμωτήριο διαθέτει προϊόντα που βελτιώνουν και δεν επιδεινώνουν την κατάστασή σας, π.χ. σαμπουάν Kérastase Genesis.

  1. Επιλέξτε επαγγελματίες που σας καταλαβαίνουν

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να επιλέξετε επαγγελματίες που σας καταλαβαίνουν. Που κατανοούν τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες σας. Και, φυσικά, που ακούν τις αντιρρήσεις σας και λαμβάνουν υπόψη τους το τελικό αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί, δίνοντάς σας συμβουλές στην πορεία. 

Ό,τι και αν επιλέξετε, δεν θα είστε σίγουρες σχετικά με τις υπηρεσίες ενός συγκεκριμένου κομμωτηρίου αν δεν τις δοκιμάσετε. Επομένως, κάντε μια εκτενή έρευνα και πειραματιστείτε με όσα κομμωτήρια πιστεύετε πως ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας, πριν καταλήξετε σε αυτό που θα εμπιστεύεστε από εδώ και πέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">