Recents in Beach

Κύρτσος: Χουντική η συμπεριφορά Μητσοτάκη να παραιτηθεί ο Ντογιάκος.

 


Δύο παραιτήσεις (του πρωθυπουργού και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου) ζήτησε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μετά την τελευταία «βόμβα» μεγατόνων σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, πως δηλαδή η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου. 


Ο... κ. Κύρτσος δεν δίστασε να δηλώσει στο documentonews.gr ότι ο Κυριακός Μητσοτάκης «έχει χουντική συμπεριφορά» και να καλέσει τον Ισίδωρο Ντογιάκο «να κάνει μια άλλη δουλειά γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη».

Η δήλωση του Γ. Κύρτσου

Θεωρούσα ότι η παρακολούθησή μου είναι 100% βέβαιη γιατί είχα τις κατάλληλες πληροφορίες και τώρα η έρευνα της ΑΔΑΕ διέλυσε κάθε αμφιβολία. 

Ζητώ δύο παραιτήσεις. Πρώτον, του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με αντάμειψε για την υποστήριξή μου, όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και αργότερα όταν διεκδικούσε την πρωθυπουργία, με τους κοριούς του κράτους – παρακράτρους.

Θεωρώ, επίσης, ότι ο κ. Ντογιάκος, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να πάει να κάνει μια άλλη δουλειά γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη που πρέπει να ελέγχει την εκτελεστική εξουσία και να εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κράτους δικαίου.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ακόμα και την ευγνωμοσύνη μου στην ΑΔΑΕ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να προστατέψει τα συνταγματικά μου δικαιώματα.
Θα δώσω συνέχεια στην Ελλάδα και την ΕΕ σε αυτήν τη θλιβερή υπόθεση. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">