Recents in Beach

Στις προσεχείς εκλογές ΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ εις εμέ Κυριάκο Μητσοτάκη ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.


 Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 


Τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί, η πιο αισχρή και απάνθρωπη μπίζνα που επιτρέπει να θησαυρίζουν ντόπια και ξένα κοράκια, τοκογλύφοι ακόμα και βουλευτές από την αγορά χρέους, και από κοντά έρχονται και ξεπερνούν κάθε φαντασία, οι πρακτικές των τραπεζών με τις ευλογίες της ανάλγητης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, επειδή χρωστάει πολιτικά γραμμάτια στο αδηφάγο ανακεφαλαιοποιημένο με ΚΡΑΤΙΚΟ χρήμα διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα,έχει διαλέξει στρατόπεδο.Απέναντι έβαλε με την πολιτική της, το στρατόπεδο με τα χρεωμένα νοικοκυριά και τις χρεωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τάχθηκε, με το άλλο, των αρπακτικών που κυνηγούν τις «οι επενδυτικές ευκαιρίες» της αγοράς των κόκκινων δανείων.

Αξίζει να γνωρίζουμε ότι «ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» που βρίσκονται σήμερα στα χέρια των funds, ξεπερνούν τα 87 δισ. ευρώ!

Αξίζει επίσης να μην λησμονούμε ότι τράπεζες και funds, ετοιμάζονται να βγάλουν 700.000 ακίνητα στο σφυρί, εκ των οποίων πάνω από τα μισά αφορούν σε πρώτες κατοικίες (φτωχοποιημένων και ανήμπορων συμπατριωτών μας)!

Πόσο προκλητικοί, ανάλγητοι και μισάνθρωποι είναι οι Μητσοτακικοί νεοφιλελεύθεροι;

Πόσο μακριά από την αντίληψη του Καραμανλή που με νόμο ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ τον πλειστηριασμό της πρώτης κύριας κατοικίας; Η πρώτη κατοικία προστατευόταν, εφόσον είχε αντικειμενική αξία έως 280.000 ευρώ και το εισόδημα του νοικοκυριού ήταν έως 40.000 ευρώ.

Το 2019 με νέο νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, ακόμη πιο κουτσουρεμένο, το οποίο παρατάθηκε και από τη σημερινή κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δύο φορές, μέχρι και τον Ιούλιο του 2020.

Ποιο εμπορικό ή αστικό ή ποινικό δίκαιο, ποιο συναίσθημα, ποιος άνθρωπος μπορεί να σπάσει την πόρτα ενός εμπερίστατου ανθρώπου για να του πάρει μια Τράπεζα το σπίτι και να τον πετάξει στο δρόμο;

ΝΤΡΟΠΗ της ΝΤΡΟΠΗΣ για μια χώρα, που θέλει να λέγεται πολιτισμένη.

ΝΤΡΟΠΗ και για εκείνους που υπέγραψαν φαρδιά-πλατιά εκείνα τα μνημόνια της ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΝΤΡΟΠΗ να σπάνε την πόρτα σου με πριόνια και να σε πετάνε έξω από το σπίτι σου για χρέη 15 χιλιάδων σε πιστωτική κάρτα.

Ακριβώς αυτό εκτός από ΝΤΡΟΠΉ είναι και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτή είναι η χώρα που θέλει το σύστημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;

Και ας μην ξεχνάμε πως με τον πτωχευτικό κώδικα Μητσοτάκη, ο δανειστής μπορεί να κατάσχει τη σύνταξη και το μισθό του οφειλέτη, αν ξεπερνά τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης.

Ο Μητσοτάκης διάλεξε να ‘χει τους Πατσίδες μαζί του και όχι τους νοικοκυραίους βιοπαλαιστές που με τον τίμιο ιδρώτα τους βιοπορίζονται.

Η υπόθεση των τριών βουλευτών που ασχολούνται με τα κόκκινα δάνεια και το ξεσπίτωμα φτωχών ανθρώπων, δείχνει την προϊούσα παρακμή που έφερε ο ΚΡΥΦΑΚΟΥΛΗΣ.

Έμπασε στη Βουλή και στη ΝΔ πολίτικο, που αγόρασε κόκκινα δάνεια 63 εκατομμυρίων για μόλις 4,3 εκατομμύρια με σκοπό, να κερδοσκοπήσει από τους πλειστηριασμούς.

Έκανε τα κοράκια «βουλευτές»!

Πριν ξεχαστεί το σκάνδαλο Πάτση και Μαραβέγια πληροφορούμαστε ότι, υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές του Μητσοτάκη που κάνουν τις ίδιες βρωμοδουλειές.

Το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο.Η εικόνα γίνεται όλο και πιο αποκρουστική.

Συνεχίζεται ξεδιάντροπα το ξέφρενο πάρτι και το φαγοπότι, όπου το λογαριασμό πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Ε! λοιπόν, αυτό όλο το τεταμένο κλίμα συμβάλλει στη δημιουργία ενός εκρηκτικού κοινωνικοπολιτικού κοκτέιλ που προκαλεί, γενικότερη ανασφάλεια, και όχι άδικα, αφού το ιδιωτικό χρέος σήμερα στην Ελλάδα ανέρχεται στα 260 δισεκατομμύρια.

Είναι ότι οι Νεοδημοκράτες έχουν πια καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης, άλλαξε τα σύμβολα και τις αξίες και μοιράζει σημαίες ευκαιρίας, εύκολου και παράνομου πλουτισμού.

Ο Μητσοτακισμός βουλιάζει όλο και βαθύτερα στο βούρκο.

Στη λάσπη κυλιούνται οι υπουργοί-κουμπάροι και συνέταιροι του Πάτση και στην ίδια γούρνα, βρίσκονται οι λασπιάριδες κουμπάροι των επιχειρηματικών συμφερόντων που εργολαβικά, επί τριετία παρακολουθούσαν πολιτικούς αντιπάλους, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ακόμα υπουργούς, συγγενείς και φίλους.

Για πόσο καιρό θα μείνουν ανεξέλεγκτα τα άβατα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ με την ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ; Ο διεθνής διασυρμός είναι δίχως τέλος.

Τα ξένα ΜΜΕ φέρνουν στο ΦΩΣ, τα πρόσωπα και τις βρωμοδουλειές των υποκλοπών και παρουσιάζουν, την θλιβερή εικόνα μιας ηθικά καταρρακωμένης κυβέρνησης που παραβιάζει κατάφωρα τις βασικές αρχές του κράτους δικαίου και τα θεμελιώδη ανθρώπινα ατομικά δικαιώματα.

Ο Τόπος βράζει και οι Νεοφιλελεύθεροι Κυβέρνηση του Μητσοτάκη βρίσκονται στην κοσμάρα τους και συναγωνίζονται καθημερινά, για το ποιος θα πει την πιο κυνική ατάκα με περίσσια αναλγησία.

Πανικόβλητος ο Πρωθυπουργός θέλει δεν θέλει, πάει σε εκλογές για να πετάξει τις "καυτές πατάτες", όπως την πρώτη κατοικία, τα κόκκινα δάνεια, την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, τα μνημόνια και την ενεργειακή διαχείριση στους επόμενους.

Στις προσεχείς εκλογές ΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ εις εμέ Κυριάκο Μητσοτάκη ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">