Recents in Beach

ΑΚΚΕΛ προς Βορίδη: Άμεση κλωτσιά στον δήμαρχο Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, από τον Δήμο και αφαίρεση ελληνικής ιθαγένειας

  


Ακόμη πιο ακραίος γίνεται ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, επωφελούμενος από την αδράνεια του Υπουργείου Εσωτερικών ακι όλης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και ανακάλεσε «με αιτιολογημένη απόφασή του» (!!!) όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ιάσμου (!!!) και «Μέχρι νεωτέρας, κρατά στο πρόσωπό του όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 58 του Ν.3852/2010. Σε συνέχειά των παραιτήσεων των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιάσμου, κρατά και ασκεί τις Προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου Ιάσμου. Καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ».

            Το ΑΚΚΕΛ είναι το πρώτο και μοναδικό κόμμα που ζήτησε την άμεση καθαίρεση και ποινική δίωξή του με δελτίο τύπου από το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου διότι «Ο δήμαρχος της ελληνικής πόλης λειτούργησε ως υπηρεσιακός παράγοντας του τουρκικού καθεστώτος, δηλαδή όχι απλώς ξένης δύναμης αλλά εγκληματικής ανθελληνικής οργάνωσης. Η διατήρησή του ως δημάρχου και η μη αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας καθιστούν συνενόχους τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες».

            Η καθαίρεσή του θεωρούμε ότι είναι δεδομένη και ο ΥΠΕΣ Βορίδης δεν θα τολμούσε να τον αφήσει να παραμείνει στην θέση του. Η ελληνική ιθαγένεια είναι το πεδίο δοκιμασίας για τον Μάκη Βορίδη. Μπορεί να έχει την ελληνική ιδιότητα, ένα τέτοιο άτομο για το οποίο η ελληνική γλώσσα δεν έχει κατάλληλες λέξεις να περιγράψει την ανισορροπία του;

            Και ας μην ξεχνούμε ότι κάποιοι τον στηρίζουν. Θα υπάρξουν επιπτώσεις και στον «κύκλο του»;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">