Recents in Beach

Νεκταρία Αγγελάκη: ''Φέτος φτιάχνουμε το δικό μας pass: Το αλληλεγγύη pass.''

 


H γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη έστειλε τις ευχές της αναφορικά με το πνεύμα εορτασμού των Χριστουγέννων, χωρίς φυσικά να παραλείψει να αναφερθεί στις οικονομικές επιλογές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

''Τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποτελούν μία ακόμη δοκιμασία για τις αντοχές του λαού. Η ενεργειακή κρίση έχει απογειώσει την ακρίβεια στις τιμές των προϊόντων. Αυτό έχει ως συνέπεια, το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας, να δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε οικονομικό επίπεδο.

Ούτε το «καλάθι της νοικοκυράς», ούτε τα διαφόρων ειδών pass διευκολύνουν την κατάσταση. Η Κυβέρνηση έχασε από την αρχή τη μάχη της ακρίβειας και τα μέτρα που έχει πάρει απλά δεν επαρκούν. 

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, θα πρέπει να πορευτούμε, με το μοναδικό όπλο που μας έχει απομείνει, δηλαδή την αλληλεγγύη. 

Φέτος λοιπόν ας είναι λιγότερο πλούσιο το τραπέζι μας. Ας μην έχει από όλα. Να διαθέσουμε, ό,τι μπορούμε στον συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη. Να τον βοηθήσουμε να νιώσει κάπως καλύτερα. 

Φέτος φτιάχνουμε το δικό μας pass: Το αλληλεγγύη pass.
 Χωρίς φόρους, δίχως ψιλά γράμματα. Να μην απαιτούνται ψηφιακές επαφές, να μην υπάρχει καμία υποχρέωση.  

Το αλληλεγγύη pass είναι άμεσο, ελεύθερο, περιέχει αγάπη και είναι από έμενα προς εσένα.''


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">