Recents in Beach

Το «ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΛΟΥΚΟΥΜ» στην Αλεξανδρούπολη για 1 μόνο παράσταση!!

 


Η απολαυστική κωμωδία «Σουτζούκ Λουκούμ» του Βασίλη Τσικάρα, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη! Το έργο, που είναι βραβευμένο με το 1ο Βραβείο Κοινού Θεσσαλονίκης 2014-2015 στα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μία κωμωδία που έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο «σπάζοντας» στην κυριολεξία τα… ταμεία!

Δυο λόγια για το έργο

Η αιφνίδια επίσκεψη του θείου από την Ορεστιάδα, φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή ενός ζευγαριού, το οποίο περνάει μια δύσκολη περίοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα τεκνοποίησης. Ο θείος γνωρίζει για το πρόβλημα και γι' αυτό το λόγο φέρνει μαζί του κάτι… μαγικό, προκειμένου να δώσει λύση. Ο θείος είναι αυστηρός και ξερόλας, θέλει να επιβάλει τις απόψεις του είναι όμως και καλοπερασάκιας. Κι εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Το ζευγάρι παρασύρεται στις ορέξεις του θείου, ο οποίος μετατρέπει μια απλή βραδιά, σε νύχτα…ακολασίας.

Συντελεστές
Κείμενο - σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Σοφία Βουλαλά
Φώτα - ήχος: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη
Δημιουργικό: Νίκος Γκάρας

Φωτογράφιση: Αιμίλιος Ραφαηλίδης
Trailer: Aratos Films        Παραγωγή: Θέατρο Άρατος

 

Παίζουν

Σοφία Αϊβάζογλου, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Εύα Καντούρου, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Γιάννης Λαζαρίδης, Αριστείδης Σιναπίδης, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης, Χρύσα Τραΐτση και ο Βασίλης Τσικάρας.

 


 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ, ΑΜΕΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ: 7

 

Σημεία προπώλησης:

Κινηματογράφος «ΗΛΥΣΙΑ» - Βιβλιοπωλείο «ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ»

Καφέ «Περί Ανέμων & Υδάτων»- Κατάστημα «Σιμσίρης»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">