Recents in Beach

Η Επιτροπή ΕΑΚΥΤ Φυλακίου στηρίζει τον Πρόεδρο του ΑΚΚΕΛστην δίκη της 13ης Ιανουαρίου για παρακώλυση της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου


  Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Αγώνα Κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου εξέδωσε ανακοίνωση υποστήριξης και κινητοποίησης υπέρ του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στις  13 Ιανουαρίου 2023 για παράνομη βία και παρακώλυση της κατασκευής επέκτασης του ΚΥΤ ... μεταξύ άλλων.

            Για την ιστορία, το ΑΚΚΕΛ σημειώνει ότι ο Πρόεδρός του δέχτηκε επίθεση από τον εργολάβο της ΤΕΡΝΑ.

 

 

--------------- Η Ανακοίνωση της ΕΑΚΥΤ ---------------

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ορεστιάδα 06-01-2023

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 και από ώρα 09:00΄ και μετά θα διεξαχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Ορεστιάδας η δίκη του Προέδρου του Α.Κ.Κ.ΕΛ., Βάκη Τσιομπανίδη, για παρακώλυση του έργου κατασκευής του ΚΥΤ και ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου.

Ο Βάκης Τσιομπανίδης έβαλε τον εαυτό του μπροστά στο φορτηγό του εργολάβου που κατασκευάζει την πολιτεία των λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο, ένα φορτηγό που δεν ήταν στο χώρο του εργοταξίου αλλά σε έναν δημόσιο δρόμο.  Ο Βάκης Τσιομπανίδης έκανε αυτό  που έπρεπε να κάνουμε όλοι μαζί ως μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Μένοντας μόνος τού επιτέθηκε ο εργολάβος και άσκησε σωματική βία εναντίον του. Τα κυβερνητικά όργανα της καταστολής, αντί να συλλάβουν επ’  αυτοφώρω τον εργολάβο και να τον οδηγήσουν στην Εισαγγελία, συνέλαβαν τον Βάκη Τσιομπανίδη, για να βρεθεί κατηγορούμενος στην εν λόγω δίκη. Βέβαια, αργότερα, μετά από ενέργειες του Δικηγόρου μας, Πάρη Παπαδάκη, συνελήφθη και ο εργολάβος και δικάζεται και αυτός την ίδια ημέρα.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΕΑΚΥΤ Φυλακίου Έβρου να παρευρεθούν στα Δικαστήρια της Ορεστιάδας, για να στηρίξουμε τον αγωνιστή Βάκη Τσιομπανίδη, αλλά και να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην κατασκευή και λειτουργία της πολιτείας μεταναστών που κατασκευάστηκε στην περιοχή μας.

           

Από την ΕΑΚΥΤ

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">