Recents in Beach

Πρόσκληση για συμμετοχή στον 8ο κύκλο των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω" υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας

 


Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ., μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σας καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω",  το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-8 (τέσσερις-οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Οι Ακαδημίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε περιοχές της Αττικής και Θεσσαλίας, ενώ θα υπάρχει και υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Νέας Σμύρνης για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ.
 
Παρακαλούμε για την επικοινωνία των υβριδικών συναντήσεων στους συνεργαζόμενους φορείς σας όπως εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και λοιπούς για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.
 
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 3ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:15 εδώ.
 
Για να παρακολουθήσετε την 3η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">