Recents in Beach

Οικονόμου σε παράκρουση! Ζητάει τώρα από τον Τσίπρα στοιχεία που να συνδέουν τον Μητσοτάκη με τους «κοριούς»

 


Σε παράκρουση η κυβέρνηση εξακολουθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμουνα ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν έχει αποδείξεις κάποιος από την ΑΔΑΕ ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Κ. Χατζηδάκη και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Οικονόμου, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό μiλούσε για μυθεύματα και ζητούσε -εκ μέρους του πρωθυπουργού- αποδείξεις για το αν έγιναν υποκλοπές (οι οποίες βεβαίως και προσκομίστηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο από την ΑΔΑΕ), χθες άλλαξε τροπάρι και ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει εάν υπάρχει έστω ένα στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με τις υποκλοπές ή εάν υπάρχει κάποιος μέσα στην ΑΔΑΕ που να λέει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Κωστή Χατζηδάκη και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πολλές φορές ότι «οι επισυνδέσεις αυτές δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης», ενώ ερωτηθείς για την επίθεση της κυβέρνησης στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Ράμμο ακόμα κι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό είπε ότι «δεν υπάρχουν ούτε απειλές ούτε απειλητικά υπονοούμενα» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει μία σειρά από συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία νομίζω με πολύ καθαρό τρόπο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ανεξαρτήτως των προθέσεων του κ. Ράμμου υπάρχει μία εργαλειοποίηση του ρόλου της Αρχής σε όλη αυτή την υπόθεση».

Αμηχανία:
Ωστόσο, με αμηχανία απάντησε στην ερώτηση «τι εννοεί η κυβέρνηση “ρυπαρά δίκτυα”;», λέγοντας ότι «αποτελούνται από αυτούς που έχουν στην κατοχή τους το υλικό των παρακολουθήσεων, τους πραματευτάδες που το διακίνησαν και αυτούς που το δημοσιεύουν». «Δεν αναφέρομαι σε ονόματα γιατί δεν ξέρω ονόματα. Αν κάποιος θέλει να ψάξει να βρει ονόματα, να πιάσει έναν κρίκο της αλυσίδας, τον τελευταίο, και πηγαίνοντας πίσω θα φτάσει στην άκρη του νήματος» είπε.

Εξαίρεσε, όμως, από τα «ρυπαρά δίκτυα» τους Γρ. Δημητριάδη, Π. Κοντολέοντα και την εισαγγελέα Βλάχου, λέγοντας ότι έχουν ληφθεί αποφάσεις ανάληψης πολιτικής ευθύνης.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">