Recents in Beach

Άδωνις Γεωργιάδης / Κρεσέντο χυδαιότητας κατά Τσίπρα – Ράμμου μετά τις αποκαλύψεις

 


Xυδαία επίθεση εναντίον του Χρήστου Ράμμου και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών στη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Ο κ. Γεωργιάδης αρχικά προσπάθησε να μειώσει τον κ. Ράμμο, πρόεδρο της ΑΔΑΕ, χαρακτηρίζοντάς τον έναν «δημόσιο υπάλληλο σε μία υψηλόβαθμη θέση», λέγοντας ότι «δικαστής είναι ο κ. Ντογιάκος», ενώ ο κ. Ράμμος είναι ένας «πρώην δικαστής, νυν δημόσιος υπάλληλος». 

Στη συνέχεια, μάλιστα, ρίχνει ευθύνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όσο και στον ίδιο τον κ. Ράμμο λέγοντας ότι «είναι προφανές ότι όλο αυτό το έστησαν από κοινού, είναι προφανές ότι το έχουν κάνει με ένα τέτοιο τρόπο, ώστε να προσπαθήσουν να μην έχουν τις συνέπειες του νόμου για το απόρρητο της ΕΥΠ», ενώ πλήρως συντεταγμένος στην κυβερνητική γραμμή και σε όσα έλεγε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή τις προηγούμενες μέρες, διερωτάται «πώς ο κ. Τσίπρας ήξερε τα ονόματα ενάμιση μήνα πριν», ισχυριζόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που έχει στήσει ένα «ρυπαρό δίκτυο», έχοντας σπάσει «το απόρρητο της ΕΥΠ», όπως λέει. 

Μάλιστα, δεν διστάζει να υποστηρίξει ότι «η πραγματική στημένη ιστορία κατά της Δημοκρατίας είναι αυτή: ότι σπάνε το απόρρητο της ΕΥΠ, με επίορκους υπαλλήλους είτε από την ΕΥΠ είτε από την ΑΔΑΕ», αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της Αρχής «κάνει αμίμητα πράγματα». 





 Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης, ένας Εισαγγελέας μπορεί να δώσει εντολή για νόμιμη παρακολούθηση ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση ή που είναι ύποπτοι για σκάνδαλα διαφθοράς ή για εγκλήματα παιδεραστίας ή για λόγους εθνικής ασφαλείας. Παρόλα αυτά, δεν διευκρινίζει -και σκοπίμως- σε ποια κατηγορία ανήκει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κ. Κωνσταντίνος Φλώρος του οποίου η παρακολούθηση έχει αποδειχτεί. Και για ακόμα μια φορά δεν απαντά, στο κρίσιμο ερώτημα που από όταν αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του κ. Φλώρου θέτει επανειλημμένα η αξιωματική αντιπολίτευση: αποτελεί ο ίδιος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κίνδυνο εθνικής ασφάλεια; 

Τέλος, συνεχίζοντας το κρεσέντο χυδαιότητας ο κ. Γεωργιάδης, με αφορμή σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά ο οποίος ανέφερε ότι λανθασμένα ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε δικαστή τον κ. Ράμμο, καθώς όπως είπε «μηχανικός είναι, περιμένεις να ξέρει Δίκαιο;», ο υπουργός Ανάπτυξης ρώτησε τον δημοσιογράφο αν θα έμπαινε σε σπίτι που θα είχε χτίσει ο κ. Τσίπρας με την ιδιότητα του μηχανικού. 




Πηγή: Documento 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">