Recents in Beach

Δίκτυο Προοδευτικών – Αριστερών Φοιτητών: Τα σχέδια Κεραμέως- Μητσοτάκη για παρέμβαση στους ΦΣ πετάχτηκε στα σκουπίδια και στο ΠΑΔΑ.

 


Ανακοίνωση από το Δίκτυο Προοδευτικών – Αριστερών Φοιτητών:

Τα σχέδια Κεραμέως- Μητσοτάκη για παρέμβαση στους ΦΣ πετάχτηκε στα σκουπίδια και στο ΠΑΔΑ. Μετά τη μαζική αποχή των φοιτητών και των φοιτητριών του ΠΑΔΑ, η διαδακασία των ηλεκτρονικών εκλογών της Κεραμέως, ακυρώνεται. Η διαδικασία προβλεπόταν να διεξαχθεί στις 26/1 και όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ακυρώνεται λόγω αδυναμίας συγκρότησης εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει η διεύθυνση υποστήριξης ακαδημαϊκών οργάνων. Όσοι/-ες κληρώθηκαν για τη θέση της εφορευτικής επιτροπής, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε δύο φορές δεν δέχθηκαν να συμμετάσχουν.

Οι φοιτητές/-τριες όλων των τμημάτων απείχαν συλλογικά. Ένα ακόμη βήμα για τη διάλυση των αυταρχικών μέτρων της ΝΔ πραγματοποιήθηκε. Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι έχουν φωνή και σήμερα ακούστηκε! Είμαστε ενάντια στον ατομικό δρόμο που χαράζουν οι πολιτικές τους και για αυτό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να δρούμε συλλογικά, ενισχύοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες των συλλόγων μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα δημοκρατικό πανεπιστήμιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">