Recents in Beach

Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της ως εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. (Βίντεο)

 


Η Πόπη Τσαπανίδου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως αναλαμβάνει τον ρόλο του εκπρόσωπου Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» το μεσημέρι της Τρίτης στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως αναλαμβάνει τα καθήκοντα του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι φίλη μας πολλά χρόνια. Θα το κάνουμε όμως με κανόνες τηλεοπτικής ευπρέπειας και στον πληθυντικό, αφού πρώτα της ευχηθούμε: Σιδερένια, Πόπη! Σιδεροκέφαλη»

Για την απόφασή της να προσχωρήσει στο δυναμικό του κόμματος της αντιπολίτευση, η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε:

«Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη, μετά από μία πολύ τιμητική πρόταση που μου έγινε ξαφνικά και χωρίς να το έχω στο μυαλό μου ως κατεύθυνση, ως στόχο αλλαγής επαγγελματικού δρόμου.

Με έβαλε σε πολύ βαθιά σκέψη και σε αυτή τη χρονική στιγμή ένιωσα ότι δεν μπορούσα να πω όχι, γιατί θεωρώ ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δουλέψουμε όπως μπορεί ο καθένας από τη θέση που βρίσκεται ενεργά. Αν κάποιος μπορεί να αναμειχθεί στα κοινά, να διεκδικήσει μία πολιτική θέση, είναι τώρα η ώρα να το κάνουμε» 

 Η γνωστή δημοσιογράφος, κλείνοντας, ανέφερε πως:

«Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας. Ο καθένας καλό είναι να αναλάβει την ευθύνη του ως πολίτης, να πάει στην κάλπη και να ψηφίσει, να διαλέξει ποιος θέλει να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία και θα πάει τη ζωή του παρακάτω. Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές που ζούμε, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω και δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε όπως παλιά» 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">