Recents in Beach

Πράγματα στην μαγειρική που θα σας διευκολύνουν


 Η μαγειρική δεν είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν κάποια κόλπα, που μπορούν να σας διευκολύνουν όταν μαγειρεύετε. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια πράγματα, τα οποία μπορούν να την μαγειρική παιχνιδάκι για εσάς.


Να καθαρίζετε τους πάγκους


Ακόμα και αν δεν είστε επαγγελματίες μάγειρες, ένας καθαρός πάγκος κάνει μεγάλη διαφορά! 


Όταν ο πάγκος σας είναι καθαρός, λερώνεστε πολύ λιγότερο, μπορείτε να συγκεντρωθείτε αρκετά πιο εύκολα και είναι ιδανικός από άποψη υγιεινής. 


Συνεπώς όταν μαγειρεύετε, κάθε φορά που τα έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/ σας λερώνονται, είναι καλό να σταματάτε για λίγη τον μαγειρική σας και να επικεντρώνεστε στον καθαρισμό, πριν λερωθούν τα έπιπλα ακόμα περισσότερο.


Να μην έχετε έξω υλικά που δεν θα χρησιμοποιήσετε άλλο


Αν ενώ μαγειρεύετε αφήνετε όλα τα υλικά σας έξω, σίγουρα θα δυσκολευτείτε! Όταν έχετε σταματήσει να χρησιμοποιείτε για παράδειγμα το γάλα και το βούτυρο, είναι καλό να τα βάλετε πίσω στο ψυγείο, όχι μόνο για να διατηρήσουν την θερμοκρασία τους, αλλά και για να μην μπερδευτείτε. 


Αν όποτε ψάχνετε κάποιο υλικό, το μάτι σας πέφτει στα υλικά που δεν θα ξανά-χρειαστείτε, ίσως να ταλαιπωρείστε. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι θα χάνετε χρόνο και συγκέντρωση.


Να έχετε έτοιμα γάντια φούρνου


Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να βγάλετε κάτι από τον φούρνο, χωρίς να φοράτε τα γάντια σας! Τι θα κάνετε όμως αν πρέπει να βγάλετε κάτι από τον φούρνο και δεν θυμάστε που είναι τα γάντια σας; 


Αν αφήσετε το φαγητό για παραπάνω ώρα στον φούρνο, υπάρχει η περίπτωση ακόμα και να καεί. Καλό είναι να έχετε πάντα έτοιμα τα γάντια σας, σε περίπτωση που τα χρειαστείτε, ώστε να μην τα ψάχνετε την τελευταία στιγμή.


Να φοράτε ποδιά


Ίσως να θεωρείτε την χρήση μίας ποδιάς περιττή, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα. Ειδικά όταν τηγανίζετε, είναι πάρα πολύ χρήσιμη. 


Φανταστείτε τι θα γίνει, αν το ζεματιστό λάδι πεταχτεί στα ρούχα σας! Πιθανότατα θα αφήσει κάποιο σημάδι. Αυτό θα αποτραπεί, αν προστατεύετε τα ρούχα σας φορώντας μία ποδιά.


Να έχετε τα μαλλιά σας πιασμένα


Αυτή η συμβουλή είναι σημαντική, τόσο για πρακτικούς λόγους, όσο και για λόγους υγιεινής. Στην περίπτωση που έχετε μακριά μαλλιά, θα πέφτουν στο πρόσωπό σας καθώς μαγειρεύετε και θα σας ζεσταίνουν. 


Επίσης σίγουρα δεν θέλετε, να βρείτε κάποια τρίχα στο φαγητό σας! Μία πολύ εύκολη λύση, είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας πάνω με ένα λαστιχάκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">