Recents in Beach

Αέρας νίκης και ενότητας στην συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θεσσαλονίκης (φωτο)

 


Ένα κατάμεστο Βελλίδειο από πλήθος μελών, στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήταν η εικόνα από όσους συμμετείχαν στη προχθεσινή συνεστίαση των Νομαρχιακών επιτροπών Α' και Β' Θεσσαλονίκης.



Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους οι γραμματείς Α και Β Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς και Χρήστος Μαϊκίδης. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι βουλευτές της πόλης που πήραν τον λόγο για σύντομους χαιρετισμούς έστειλαν μήνυμα νίκης και ανατροπής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις προσεχείς εκλογές. Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσε τον κόσμο να είναι μια γροθιά ώστε να επιτευχθεί η πολιτική αλλαγή. «Να πέσει δημοκρατικά και με κρότο αυτή η κάκιστη κυβέρνηση και στον αντίποδα να έρθει μια προοδευτική, αριστερή κυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». 

Καταληκτικά αναφέρθηκε στην έλευση του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς από τη Ράνια Σβίγκου, τον Γιώργο Βασιλειάδη και τον Χάρη Τσιόκα.

Στο βήμα ανέβηκαν ο Κώστας Ζουραρις οι Κατερινα Νοτοπουλου Γιαννης Αμανατιδης Αλεξανδρος Τριανταφυλλίδης Δώρα Αυγέρη Σωκρατης Φάμελλος

Παίρνοντας το λόγο οι βουλευτές έστειλαν μηνύματα ανατροπής ενώ αναφέρθηκαν «στο τέλος μιας ακροδεξιάς διακυβέρνησης».


Από την εκδήλωση απουσίαζε ο Χρήστος Γιαννουλης λόγω ανειλημμένων κομματικών υποχρεώσεων στις Βρυξέλλες.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">