Recents in Beach

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Να ακυρωθούν οι αυταρχικές αποφάσεις του διοικητή του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου.

 


Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις αποφάσεις της διοίκησης του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου:

Να ακυρωθούν οι  αυταρχικές αποφάσεις του διοικητή του Γ.Ν.Θ Παπανικολάου.

Η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας καλά κρατεί. Ο νεοδιοριζόμενος προσωρινός διοικητής  του Γ.Ν.Θ Παπανικολάου προχώρησε παραμονή πρωτοχρονιάς σε υποβάθμιση και μετακίνηση δύο έμπειρων εργαζόμενων με θέσεις ευθύνης στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου Παπανικολάου και του ΨΝΘ, καταχρηστικά  χωρίς σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα αλλά με μόνο κριτήριο το κομματικό πρόσημο,  όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις του Σωματείου Εργαζομένων στο Παπανικολάου, των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών τους φορέων, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, ο διοικητής του νοσοκομείου αφού αρνήθηκε να συναντήσει τους εργαζόμενους, δεν άλλαξε την ειλημμένη του απόφαση. Μάλιστα, μια εκ των εργαζόμενων είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Παπανικολάου, την οποία μετακίνησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, γεγονός που την αποκλείει από τον εργασιακό της χώρο και τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης ζητά για ακόμη μια φορά την ακύρωση των εν λόγω αποφάσεων που έχουν την μορφή συνδικαλιστικών και πολιτικών διώξεων  και εκφράζει τη στήριξη του στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων,  που εδώ και χρόνια παλεύουν όχι για τις προσωπικές τους θέσεις, αλλά για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας.

Από το Γραφείο Tύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">