Recents in Beach

Ο Μητσοτάκης υποψήφιος στον Έβρο για τις προσεχείς εκλογές.

 


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε πως μία από τις τρεις υποψηφιότητες που δικαιούται να θέσει για τις προσεχείς εκλογές θα είναι στον Έβρο.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιλογή του αυτή.

Ειδικότερα και ερωτώμενος σχετικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, επεσήμανε: «Προσωπικά, θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο. Έχω τη δυνατότητα να είμαι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιοχές. Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσιαστικούς».  

Εξήγησε πως «ο Έβρος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο των μεγάλων εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και των αναπτυξιακών προκλήσεων και των αναπτυξιακών ευκαιριών που ξετυλίγονται».

Ως εκ τούτου, επεσήμανε πως η απόφασή του «έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία» αλλά και είναι «ενδεικτική της προσοχής που προσωπικά αποδίδω σε ολόκληρη την  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά ειδικά στον ακριτικό Έβρο». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">