Recents in Beach

Ο Πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας στα ''ΦΑΡΑπολιτικά'': H κυβέρνηση έχει δώσει δεκάδες δις στους επιχειρηματικούς ομίλους. (Βίντεο)

 


Καλεσμένος στην εκπομπή ''ΦΑΡΑπολιτικά'' του Faros24.gr ήταν την Δευτέρα (30/1) ο Πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Λάρισας και Μέλος της γραμματείας της ΠΕΜ (Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων) κύριος Ρίζος Μαρούδας.

Ο κύριος Μαρούδας μίλησε στην εκπομπή και στον δημοσιογράφο Λάμπρο Παπαδή αναφορικά με την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Θεσσαλία αλλά και στα περισσότερα αγροτικά μέτωπα στην επικράτεια με τις επόμενες κινήσεις να ανακοινώνονται άμεσα, τα αιτήματα και τα δίκαια του αγροτικού κόσμου της χώρας, τις δύσκολες συγκυρίες που αναγκάζουν τους ίδιους να ξανακατεβούν στους δρόμους αλλά και τις κυβερνητικές επιλογές εκ μέρους της κυβέρνησης Μητσοτάκη που οδηγούν σε αφανισμό τον πρωτογενή τομέα της χώρας και την αγροτική οικονομία.

Ο κύριος Μαρούδας δήλωσε χαρακτηριστικά: H κυβέρνηση έχει δώσει δεκάδες δις στους επιχειρηματικούς ομίλους...Aπό εκεί που βρήκε και έδωσε αυτά τα δεκάδες δις ας κόψει μερικά εκατομμύρια να τα δώσει και στον πρωτογενή τομέα.


  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">