Recents in Beach

Nέο σκάνδαλο με ''Γαλάζια Ακρίδα'' / Γυναίκα βουλευτής της ΝΔ από τη Βόρεια Ελλάδα κλείνει συμβάσεις με το δημόσιο;

 


Τα οκονομικά όσο κα ηθικά σκάνδαλα των “Πάτση” και “Χειμάρα” φαίνεται να έχουν προκαλέσει αυπνία τα υπόγεια του Μαξίμου, το οποίο είναι στις επάλξεις έτσι ώστε να μην τριτώσει το κακό, ειδικά ενόψει των εκλογών.

Μετά την περίπτωση Πάτση που διαγράφηκε, μετά την περίπτωση Χειμάρα που παραιτήθηκε και από βουλευτής, ενδέχεται σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας, να υπάρχει και γυναίκα βουλευτής από τη Βόρεια Ελλάδα που κάνει χρυσές “δουλειές” με το δημόσιο μέσω απευθείας αναθέσεων.

Η στήλη «Μικροπολιτικός», στην εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της ότι στη Νέα Δημοκρατία ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης φέρεται να είχε συνάψει συμβάσεις με το Δημόσιο.

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψει συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στην υπόθεση αναφέρθηκε σήμερα το πρωί και ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι και αυτή η υπόθεση είναι ένα πλήγμα για την κυβέρνηση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">