Recents in Beach

O Σύλλογος Σερραίων Θεσσαλονίκης έκοψε την βασιλόπιτα για το 2023. (Φώτο)

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η εκδήλωση της Κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Σερραίων Θεσσαλονίκης και της ετήσιας Γ.Σ. μας με την παρουσία μελών και φίλων που στηρίζουν τον Σύλλογο.




Αρχικά, μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές για την Νέα Χρονιά, υπήρξε αναφορά τόσο στις  εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2022 αλλά και σε όσες έχουν προγραμματιστεί για το 2023, με την πρόεδρο του Δ.Σ. να προσκαλεί ενθέρμως όλους τους παρευρισκόμενους, να συνεχίσουν να στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου!!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη.



Τυχερός της  σημερινής ημέρας, στον οποίο « έπεσε» το τυχερό φλουρί ήταν ο κος Δημήτριος  Ράπτης, στον οποίο χαρίστηκε ένα βιβλίο του συμπατριώτη μας  Βασίλειου Τζανακάρη με τίτλο « ΣΜΥΡΝΗ 1919-1922»

Στην  συνέχεια, η κεντρική ομιλία της ημέρας, είχε σαν πρώτο θέμα « Ιστορική αναφορά σε ευεργέτες των Σερρών»  και ως δεύτερο «προσφυγικές συνοικίες της πόλης των Σερρών» . Η συγκίνηση όλων  των  παρόντων ήταν έκδηλη καθώς έγινε αναφορά σε πρόσωπα και μέρη, γεγονότα που άφησαν την ποικιλότροπη σφραγίδα τους  στην αγαπημένη μας γενέτειρα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">