Recents in Beach

Ειδικό Δικαστήριο για Παππά – Καλογρίτσα: Στις 24 Φεβρουαρίου η απόφαση

 


Στις 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου σχετικά με τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αντιμετωπίζουν ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Ειδικότερα, όπως είπε η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου Ιωάννα Κλάπα, στις 24 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία των 13 Ανωτάτων Δικαστών.

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγας Σμυρλή, σχετικά με την ενοχή του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν απαλλακτική, όπως επίσης απαλλακτική ήταν και για τον Καλογρίτσα. Να σημειωθεί ότι με την απαλλακτική εισήγηση της εισαγγελέως Σμυρλή συντάχθηκε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας της δίκης, Δημήτρη Ασπρογέρακας.

Την Τρίτη ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι δύο από τους τρεις συνηγόρους υπεράσπισης του Νίκου Παπά και συγκεκριμένα οι Βασίλης Χειρδάρης και Βαγγέλης Γεωργακόπουλος ενώ ο δικηγόρος  Γιάννης Ματζουράνης θα αγορεύσει την Κυριακή.

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">