Recents in Beach

Έβρος / Θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης - Τι εξετάζει η Αστυνομία

 


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της 28χρονης κοπέλας, από το Τυχερό Έβρου, που βρέθηκε νεκρή σε μια μικρή χαράδρα, το πρωί της Δευτέρας.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής «δείχνουν» αυτοχειρία - όπως ήταν και η πρώτη εκτίμηση - ωστόσο περισσότερα για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία εξετάσει όλα τα σενάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στις έρευνες εκτός από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού που ξεκινάει να συλλέγει καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλους της άτυχης 28χρονης, αναμένεται  να συμμετέχει και η Αστυνομική Διεύθυνση
Βάσει των ίδιων πληροφοριών θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 28χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εκτός από το τηλεφωνικό στίγμα της στη συγκεκριμένη περιοχή το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε, εντοπίζονται και άλλα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στις έρευνές.

Επίσης, αναζητούν την ύπαρξη καμερών στη διαδρομή από το Τυχερό μέχρι τη Λευκίμη - μία απόσταση πάνω από πέντε χιλιόμετρα - την οποία διήνυσε με τη μοτοσυκλέτα της.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα, η οποία αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε πεσμένη σε χαράδρα δίπλα στη μοτοσικλέτα της  με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος.

«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο STAR φίλος της 28χρονης. Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν με αποτέλεσμα οι φίλοι της ενημέρωσαν την οικογένειά της και άρχισε η αναζήτησή της.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">