Recents in Beach

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / Πλιάτσικο εκατομμυρίων με έκρηξη 480% στα μυστικά κονδύλια επί Μητσοτάκη

 


Απαντήσεις για τη νέα πτυχή του πλιάτσικου στο δημόσιο χρήμα, με την έκρηξη των δαπανών μέσω μυστικών κονδυλίων που αγγίζει τα 280 εκατ. ευρώ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το ερώτημα είναι απλό: Πού πηγαίνουν τα χρήματα αυτά; Σε αγορές παράνομων λογισμικών για να παρακολουθούνται υπουργοί, πολιτικοί αντίπαλοι, αξιωματικοί, δημοσιογράφοι και η μισή χώρα; Σε υπερκοστολογήσεις έργων με το "αζημίωτο"; Σε ημετέρους;» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του. 

«Θα περιμένουμε απαντήσεις. Δεν είναι περιουσία της οικογένειας σας τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων κύριε Μητσοτάκη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει 8,5 δις σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς, σήμερα αποκαλύπτεται άλλη μια πτυχή του πλιάτσικου στο δημόσιο χρήμα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του insidestory.gr επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει σημειωθεί έκρηξη των δαπανών μέσω μυστικών κονδυλίων που αγγίζει τα 280 εκ. ευρώ. Μόνο στην ΕΥΠ καταγράφεται αύξηση κατά 480% των μυστικών κονδυλίων, ενώ έχουν θεσμοθετηθεί μυστικά κονδύλια σε μία σειρά από υπουργεία που παλαιότερα δεν υπήρχαν.

Το ερώτημα είναι απλό: Πού πηγαίνουν τα χρήματα αυτά; Σε αγορές παράνομων λογισμικών για να παρακολουθούνται υπουργοί, πολιτικοί αντίπαλοι, αξιωματικοί, δημοσιογράφοι και η μισή χώρα; Σε υπερκοστολογήσεις έργων με το "αζημίωτο"; Σε ημετέρους; 

Θα περιμένουμε απαντήσεις. 

Δεν είναι περιουσία της οικογένειας σας τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων κύριε Μητσοτάκη».

Πηγή: Η ΑΥΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">