Recents in Beach

Νέα «πράσινη» μεταγραφή στη ΝΔ – Προσχώρησε και ο Απόστολος Σπυρόπουλος

 


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προσχωρήσεις πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η ΝΔ ανακοίνωσε την προσχώρηση του Απόστολου Σπυρόπουλου, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος συντονιστής των τομέων πολιτικής στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία», ανέφερε η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Η νέα προσθήκη στο δυναμικό της ΝΔ διετέλεσε συντονιστής τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο.

«Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας, της Αρκαδίας», ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτηση ο νέος υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή της στη ΝΔ η Ελευθερία Φτακλάκη, ενώ την Πέμπτη έπραξε το ίδιο ο Σπύρος Καρανικόλας.

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">