Recents in Beach

Κυριάκος Μητσοτάκης / Τρέμει τους αναποφάσιστους - Έκκληση στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ

 


Οι εκλογές «δεν θα αργήσουν και πολύ» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Περιστέρι και αποκάλυψε ότι φοβάται τους αναποφάσιστους. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος και κάλεσε τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ να ενεργοποιηθεί για να πείσει τους αναποφάσιστους.

«Θέλω να σας ζητήσω από καρδιάς -ως έμπειρα κομματικά στελέχη, μαζί έχουμε δώσει πολλούς αγώνες σε καλές και σε δύσκολες στιγμές- θέλω να σας ζητήσω να κάνουμε όλες και όλοι μία μεγάλη προσπάθεια, να κινητοποιηθούμε σε τοπικό επίπεδο, να βρούμε εκείνους τους συμπολίτες μας οι οποίοι εξακολουθούν, σήμερα, να είναι αναποφάσιστοι, να τους εξηγήσουμε με απλά λόγια ποια είναι τα διλήμματα των εκλογών, τι είναι  αυτά που έχουμε πετύχει» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε λέγοντας:

«Να μιλήσουμε για μία κυβέρνηση η οποία είχε το θάρρος να αναγνωρίσει λάθη και να τα διορθώσει, για μία κυβέρνηση  η οποία δούλεψε πολύ σκληρά και προσπάθησε και προσπαθεί και θα προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να προκηρυχθούν οι εκλογές, να κάνει τη ζωή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα καλύτερη».
Ο πρωθυπουργός κατέφυγε ξανά σε αντιΣΥΡΙΖΑ κινδυνολογία σημειώνοντας: «Είναι κρίσιμη η εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας. Γιατί παρά τις δυσκολίες προσπαθήσαμε και μαζί πετύχαμε πολλά και δεν πρέπει αυτά να τα διακινδυνεύσουμε, σε καμία περίπτωση.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι Έλληνες πολίτες θα σταθούν με κρίση μπροστά στη μεγάλη πολιτική απόφαση των επερχόμενων εκλογών και θα απαντήσουν στο κεντρικό δίλημμα των εκλογών: "Δεν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω, η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά"».

Πηγή: H AYΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">