Recents in Beach

Νικ.Νικολόπουλος: Δεν θα επιτρέψουμε να παραδώσουμε και το τελευταίο μας ταμπούρι (σπίτι), ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

 


ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ όσα είπε το κρυφομητσοτακικό εξαπτέρυγο του Σημίτη;

Εάν η αλαζονεία έχει φράξει τα αυτιά των ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΩΝ, τότε κακό του κεφαλιού τους.

Εμείς πιστεύουμε πως τα όσα είπε η Άννα Διαμαντοπούλου για τα αίτια της πτώσης του ΠΑΣΟΚ ,ισχύουν και στη περίοδο Μητσοτάκη.

«Οι δύο ψυχές του ΠΑΣΟΚ, η λαϊκή και η εκσυγχρονιστική, έδιναν διαρκώς εσωτερικές μάχες και η εξουσία ή η προοπτική της εξουσίας, τις κρατούσε ενωμένες αλλά διχασμένες», σημείωσε, για να προσθέσει πως ήρθε η κρίση ως «τεκτονικός σεισμός στον χώρο της κοινωνίας και προφανώς της πολιτικής» και «ταρακούνησε συθέμελα το πολιτικό σύστημα και κυρίως το κόμμα που ήταν εκείνη την στιγμή πάνω στο ρήγμα».

Συνέπεσε η εξήγηση της, με την ανάλγητη και απάνθρωπη απόφαση του Μητσοτάκη, να στηρίξει τα αρπακτικά και το κράτος των τραπεζών, που μετά την κατάπτυστη απόφαση των αρχιδικαστών είναι έτοιμοι, να βουτήξουν 700.000 ακίνητα και να πετάξουν στο δρόμο τους ιδιοκτήτες τους και δανειολήπτες.

Αρκεί να διαβαστούν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού, για να καταλάβουμε πως έρμαια στις ορέξεις των τραπεζών και των funds, αφήνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες που κινδυνεύουν, να χάσουν τα σπίτια τους μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Ο πρωθυπουργός, όχι μόνο αρνείται να φέρει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές, όπως είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά στέλνει τους δανειολήπτες κατευθείαν στα νύχια των τραπεζών.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Καστοριά, για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα βοηθήσει τον συνεπή δανειολήπτη ώστε να σώσει το σπίτι του, απάντησε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, εκεί γίνονται οι περισσότερες ρυθμίσεις που είναι οι ιδιωτικές διευθετήσεις μεταξύ των πολιτών, των τραπεζών και των servicers κυρίως, που πλησιάζουν τα 30 δισ. Αφορούν σχεδόν 600.000 συμπολίτες μας. Αυτοί ρυθμίζουν. Είναι πολύ σημαντικό γιατί προφανώς, όταν κάποιος ρυθμίζει τις οφειλές του, τότε δεν υπάρχει η απειλή οποιαδήποτε πλειστηριασμού».

Ο Μητσοτάκης μίλησε για «ιδιωτικές διευθετήσεις μεταξύ των πολιτών, των τραπεζών και των servicers», επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παρέμβει.

Αποκαλύπτεται σε αυτές τις λίγες γραμμές, ολόκληρη η δύσοσμη «πιστωτική μαφία» που έχει στηθεί, για την εκμετάλλευση των δανειοληπτών.

Ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε πλήρη αποσύνδεση από την πραγματικότητα των πολιτών και προσπαθεί, να αντιμετωπίσει το κύμα της λαϊκής οργής με τον ισχυρισμό «και η Αντιπολίτευση ευθύνεται».

Ένα γεγονός που όμως δεν μειώνει σε κανένα επίπεδο, τις δικές της ευθύνες για όσα η ίδια κάνει -και όσα δεν κάνει- τα τελευταία 4 χρόνια, που είναι σε αυτοδύναμη θέση εξουσίας.

Οι περισσότερες ρυθμίσεις που γίνονται από το Μητσοτάκη, όταν γίνονται, είναι απλά προσχηματικές με σκοπό να «κερδηθεί χρόνος».

Ο Μητσοτάκης το μόνο που θέλει είναι, να προλάβει τις εκλογές χωρίς πολλούς πλειστηριασμούς.

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κόμματος βροντοφωνάζουμε, πως εάν δεν υπάρξει ξεκάθαρη πολιτική αλλαγή και βούληση που να προασπίσει τα συμφέροντα των δανειοληπτών, είναι προδιαγεγραμμένο ότι οι δανειολήπτες θα χάσουν τελικά ολόκληρη την περιουσία τους.

Όλα τα κινήματα και οι σύλλογοι δανειοληπτών, καθώς και οι δικηγορικοί σύλλογοι της Ελλάδας συμπίπτουν στην εκτίμηση πως, αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη πολιτική αλλαγή και βούληση αργά η γρήγορα εκατομμύρια νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα βρεθούν σε κατάσταση υποχρεωτικής χρεοκοπίας και τελικά θα χάσουν όλη τη περιουσία τους. 

Είναι αδιανόητο οι ψηφοφόροι με την δίκη τους ψήφο, να επιτρέψουν τον οικονομικό και επαγγελματικό αφανισμό τους.

Η προστασία της πρώτης κατοικίας καθώς επίσης η προστασία των δανειοληπτών, γίνεται εφόσον υπάρχει η βούληση του κυρίαρχου λάου να τιμωρήσει τα κόμματα που κάνουν πλάτες στο ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Υπάρχουν νόμοι που ψηφίστηκαν στην Ελλάδα και εξασφάλιζαν την περιουσία, την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα των δανειοληπτών.

Τα κόμματα και οι Αρχηγοί λείπουν, που θα διαλέξουν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των ΠΟΛΙΤΩΝ και όχι των ΚΟΡΑΚΙΩΝ 

Στις εκλογές που έρχονται καλούμαστε να ψηφίσουμε, κόμματα και πολιτικούς που θα δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της υπερχρέωσης και πραγματικές «δεύτερες ευκαιρίες».

Η λύση βρίσκεται στα χέρια μας !

Έχουμε πάρει την απόφαση να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να τους ανατρέψουμε αυτούς, που 12 χρόνια μας έχουν μαραζώσει και παίρνουν εύγε και μπράβο από τους ξένους δυνάστες δανειστές;

Επιτέλους θα αντιδράσουμε;

Επιτέλους, μετά από 12 χρόνια, είδαμε το ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ που μας περιμένει και στη καταπακτή που μας οδηγούν, τα συστημικά κόμματα εξουσίας με τους δεσμώτες ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Δεν θα τους επιτρέψουμε και δεν θα παραδώσουμε το τελευταίο ταμπούρι, το τελευταίο όρυγμα, που είναι το σπίτι μας, το κεραμίδι μας.

Είναι το τελευταίο οχυρό της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας και της ύπαρξης μας.

Μπορούμε να τους πετάξουμε από τις καρέκλες της εξουσίας. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">