Recents in Beach

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: «Καθαρά θέμα τακτικής να έρθει η διάταξη στο παρά πέντε των εκλογών»

 


Χωρίς περιστροφές ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι η κυβέρνηση έφερε για λόγους τακτικής στο παρά πέντε των εκλογών τη διάταξη αναφορικά με το εκλογικό «φρένο» στο μόρφωμα Κασιδιάρη τη στιγμή που πρόκειται για ένα νομοθετικό εγχείρημα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και εκτεταμένη διαβούλευση.

Κλείνοντας τη συζήτηση στην Ολομέλεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέστησε σαφές πως ακόμα και το εκλογικό μπλόκο ναζιστικών κομμάτων αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση υπό το πρίσμα του τακτικισμού.

Ειδικότερα, παραδέχτηκε πως η κυβέρνηση δεν έφερε τυχαία την επίμαχη διάταξη λίγες εβδομάδες πριν τις στηθούν κάλπες, αφού -όπως είπε- η πλειοψηφία έκρινε ότι «είναι πολύ πιο σωστό η διάταξη να έρθει κοντά στις εκλογές».

Ισχυρίστηκε δε ότι πρόκειται για «καθαρά θέμα τακτικής να έρθει η διάταξη στο τέλος» για να μην έχει χρόνο αντίδρασης το μόρφωμα Κασιδιάρη, παραβλέποντας τους κινδύνους που ελλοχεύει μία νομοθέτηση που γίνεται στο πόδι και δη για μία ρύθμιση που θεσπίζει -για πρώτη φορά μετά το 1974- ερμηνευτική διάταξη για το άρθρο 29 του Συντάγματος.

Το γεγονός ότι ισχυρίστηκε -απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης- πως «δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη που ασχολείται με τις υποκλοπές» μοιάζει αμελητέο μπροστά στην κυνική του ομολογία.

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">