Recents in Beach

Εισαγγελέας Ειδικού Δικαστηρίου / Καμία παρέμβαση από Παππά - Δεν ευνοήθηκε ο Καλογρίτσας

 


Πλήρως απαλλακτική για τον Νίκο Παππά ήταν η πρόταση της εισαγγελέως στο Ειδικό Δικαστήριο σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Σμυρλή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Παππάς θα μπορούσε να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, να ευνοήσει κάποιον υποψήφιο με καλύτερους όρους για την καταβολή του ποσού ή με την παράταση στην καταβολή του τιμήματος. Ωστόσο, δεν έγινε καμία παρέμβαση που θα δημιουργούσε μεροληψία υπέρ κάποιου υποψηφίου ή συγκεκριμένα της εταιρεία του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. Καμία τέτοια ενέργεια δεν σημειώθηκε εκ μέρους του Ν. Παππά. Καμία Υπουργική Απόφαση, καμία ενέργεια, ενώ θα είχε τη δυνατότητα είπε η εισαγγελέας στην πρότασή της σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.


Συνεχίζοντας, η Όλγα Σμυρλή σημείωσε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Νίκος Παππάς δεν τήρησε τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού. Με κανέναν τρόπο δεν ευνοήθηκε η συμμετοχή της εταιρείας του Ιωάννα Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας σημείωσε ότι η εταιρεία Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είχε την ίδια και ισότιμη αντιμετώπιση με όλους τους άλλους υποψήφιους. Ο Νίκος Παππάς δεν έδωσε τη δυνατότητα καταβολής του ποσού σε περισσότερες δόσεις συμπλήρωσε η Όλγα Σμυρλή.

Πηγή: H AΥΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">