Recents in Beach

Φωτεινή Πιπιλή / Κακόγουστο σόου στη Βουλή και επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου

 


Ένα απαράδεκτο σόου έστησε η Φωτεινή Πιπιλή στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που στο βήμα η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου μιλούσε για τα μουσεία της χώρας. 

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίαζε εκτός μικροφώνου τα όσα έλεγε η Σία Αναγνωστοπούλου και αντάλλαζε μορφασμούς με την Λίνα Μενδώνη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τι έκανε τότε η Φωτεινή Πιπιλή; Αντί να ζητήσει συγγνώμη και να σταματήσει, πετάχτηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει: «Όχι κύριε πρόεδρε, δεν θα δημιουργούν μονίμως τέτοιου είδους κλίμα».


«Σας είδα κι εγώ, ανταλλάσσατε μορφασμούς αποδοκιμασίας με την υπουργό» παρενέβη ο αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού Πάνος Σκουρολιάκος για να δεχθεί και αυτός τα βέλη της Φωτεινής Πιπιλή που του φώναξε προσβλητικά: «Κάτσε κάτω εσύ».

Η βουλευτής της ΝΔ συνέχισε τις φωνές, ενώ απευθυνόμενη στη Σία Αναγνωστοπούλου της είπε με θράσος: «Προσέξτε καλά την επιθετικότητά σας». 

«Αν νομίζετε ότι θα τρομοκρατείτε συνέχεια τους συναδέλφους σας, κάνετε τεράστιο λάθος» απάντησε με νηφαλιότητα και αξιοπρέπεια η Σία Αναγνωστοπούλου. «Αν σας ενοχλεί και νομίζετε ότι φωνάζοντας δεν θα μιλάμε, αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δείτε. Μην το τραβάτε» έκλεισε την κουβέντα.

Πηγή: Η ΑΥΓΗ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">