Recents in Beach

Ο Πολυδιάστατος κόσμος του «RUSSIAN WORD» αποκαλύπτεται στη Διεθνή Έκθεση Εκδοτών κ' Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

 


Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο «The MET Hotel», στη Θεσσαλονίκη, η Διεθνής Έκθεση Εκδοτών και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (IP Exhibition) για τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για το πιο έγκυρο και σημαντικό στο είδος του γεγονός που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο από την «International Publishers». Αποτελεί το ετήσιο «ραντεβού» εκείνων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο της εκπαίδευσης, το οποίο στόχο έχει την προβολή και την προώθηση υλικού που αφορά την εκμάθηση των ξένων γλωσσών, καθώς και την ανάδειξη επίκαιρων ζητημάτων από εξέχοντες ειδικούς του χώρου γύρω από τη μεθοδολογία της διδασκαλίας τους. 


Το Γραφείο Αντιπροσώπευσης του Πανεπιστημίου της Αγ. Πετρούπολης (SPbU) που λειτουργεί στην έδρα του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού Russian Word, στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει για τρίτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Εκδοτών και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, η οποία φιλοξενείται σε ετήσια βάση στο «The MET Hotel» (26ης Οκτωβρίου 48).

Στη φετινή διοργάνωση, στο πρόσωπο του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού «Russian Word», και του Γραφείου Αντιπροσώπευσης  θα εκπροσωπηθεί για ακόμη μια φορά η ρωσική γλώσσα. Από την πλευρά μας δε, είναι αδύνατο να κρύψουμε την χαρά αλλά και την ευγνωμοσύνη μας για τον καταιγισμό ερωτήσεων που δεχόμαστε κάθε φορά σχετικά με τη γενικότερη δραστηριότητά μας προς την κατεύθυνση της διδασκαλίας της ρωσικής ως ξένης γλώσσας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προκύπτουν από τη συνεργασία του Κέντρου μας με το SPbU κ.ά.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, το Γραφείο Αντιπροσώπευσης μαζί με το Russian Word θα παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό τους έργο, ενώ επίσης αξιοσημείωτα γεγονότα της φετινής συμμετοχής μας στην έκθεση θα αποτελέσουν:

Η απονομή των πτυχίων της Χειμερινής Εξεταστικής Ρωσικής ως Ξένης Γλώσσας 2023, η οποία πραγματοποιείται στις 25-26 Φεβρουαρίου 2023 στο Εξεταστικό Κέντρο του SPbU, το οποίο λειτουργεί στην έδρα του Russian Word, στη Θεσσαλονίκη. 

H απονομή των πιστοποιητικών και δώρων στους φιναλίστ της 3ης Διεθνούς Online Ολυμπιάδας Ρωσικής ως Ξένης Γλώσσας του SPbU, η οποία διήρκε από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2022 με την υποστήριξη του Κέντρου Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας του SPbU.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος «SPbU Russian for Beginners», το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου και έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη .

Η παρουσίαση των online προγραμμάτων του SPbU στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες Coursera και Open Education.

Tα εγκαίνια του νέου δωρεάν online προγράμματος «Contemporary Russia», το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου και του Κέντρου Russian Word. Στο πρόγραμμα αυτό εξετάζεται η συμβολή της Ρωσίας στον σύγχρονο ανθρώπινο πολιτισμό σε παγκόσμιο επίπεδο και σε τομείς όπως η πληροφορική, η τεχνητή νοημοσύνη, η οικονομία, η επιχειρηματικότητα.

Την εκδήλωση προγραμματίζεται να τιμήσει με την παρουσία του ως επίσημος εκπρόσωπος του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, ο Διευθυντής του Κέντρου Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας του SPbU, κ. Dmitriy V. Ptyushkin, και η κ. Ekaterina Guskova, υπεύθυνη διδασκαλίας του νέου online εκπαιδευτικού προγράμματος «Contemporary Russia».

Ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι, ώστε να γιορτάσουμε τις επιτυχίες των σπουδαστών μας, αλλά και να βρεθούμε και πάλι σε μια έκθεση που τυγχάνει τέτοιας αναγνώρισης και κύρους, η οποία ενθαρρύνει την επικοινωνία μεταξύ πολιτισμών και ανθρώπων. 

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί! 

Με εκτίμηση,
Russian Word Mediacenter
Γραφείο Αντιπροσώπευσης Κρατικού Πανεπιστημίου Αγ. Πετρούπολης (SPbU) στην Ελλάδα 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">