Recents in Beach

Υπόθεση Θεοδωρικάκου: Αποκαλυπτικό SMS του απόστρατου ταξίαρχου φέρνει στο φως το Mega (Φώτο)

 


Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για ακόμη μια μέρα, τα οποία εκθέτουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο μετά τις αποκαλύψεις του Documento, σχετικά με την υπόθεση συγκάλυψης ναρκωτικών ουσιών που εμπλέκεται συγγενικό του πρόσωπο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρουσίασε νέα στοιχεία και συγκεκριμένα επικοινωνία που σύμφωνα με το Mega φέρεται να είχε το βράδυ που έγινε ο έλεγχος στους τέσσερις νεαρούς – μεταξύ των οποίων και το συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη – ο ταξίαρχος που κάνει την καταγγελία με συγγενείς του, που τους ενημερώνει για το περιστατικό.

Η συνομιλία που είχε στις 22 Νοεμβρίου του 2021, στις 12:17 το βράδυ σύμφωνα με το Mega ο ταξίαρχος με συγγενείς του, φαίνεται να επιβεβαιώνει τόσο τη συγκάλυψη όσο και την κατάθεσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επικοινωνία που έφερε το φως το Mega ο ταξίαρχος σημειώνει πως «Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει». 

Η συνομιλία του ταξίαρχου με συγγενικό του πρόσωπο: 

«Πιάσανε τον… του Θεοδωρικάκου με… Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει»

«Ποιος τον έπιασε»

«ΔΙ.ΑΣ ήταν»


Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, στις φωτογραφίες που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega φαίνεται ο επικεφαλής της Ομάδα ΔΙΑΣ που έκαναν τον έλεγχο στους τέσσερις νεαρούς, μεταξύ των οποίων και το συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με το Mega, εκτός από τους τέσσερις αστυνομικούς που βρέθηκαν στην περιοχή, μετέβη και ένας επόπτης.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως φαίνεται ο εν λόγω επόπτης να στέλνει στον διοικητή της Άμεσης Δράσης στις 21 Νοεμβρίου του 2021, την ώρα του ελέγχου, μια φωτογραφία με τα ευρήματα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος επόπτης στέλνει τις φωτογραφίες των τεσσάρων νεαρών που ελέγχονταν εκείνη την ώρα. Ουσιαστικά, όπως ανέφερε το Mega, στο βίντεο βλέπουμε τον υπαστυνόμο, ο οποίος κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν βρήκε τίποτα, βλέπουμε να στέλνει φωτογραφίες με όλα όσα έχει κατασχέσει, καθώς και τις φωτογραφίες ανθρώπων που ελέγχονται.

Μέρα με τη μέρα εκτίθεται όλο και περισσότερο ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης δήλωνε ότι «Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν».

Πηγή: Documento





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">