Recents in Beach

Πρώτα παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΔΣ και τώρα ανεξαρτητοποιήθηκε

 


Το 2021 παραιτήθηκε από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου και χθες ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου, ο λόγος για τον Σάκη Δημούτση.

Η επιστολή που κατέθεσε στον πρόεδρο του ΔΣ  στη χθεσινή συνεδρίαση 

ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Α.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΠΡΟΣ


Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου 


Τυχερό 20 Μαρτίου 2023

                      

        Θυμίζοντάς σας μερικές γραμμές από την επιστολή παραίτησης μου από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25 Ιουνίου 2021 , 

“αγωνιστήκαμε και αντισταθήκαμε ως οφείλαμε στην οπισθοδρόμηση και το «σκοτάδι» .

Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2019 που ο τόπος απαλλάχτηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή,  ήρθε ξανά το χαμόγελο και η ελπίδα πως ΟΛΑ πια θα αλλάξουν.” , 

διαπιστώνω , όπως το 2021 που έγραφα αυτή την επιστολή, και σήμερα ότι  …..δυστυχώς δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ….. 

ή μάλλον συγνώμη άλλαξε, 

απομακρύνθηκε την επόμενη μέρα των εκλογών , μια ανάπηρη κοπέλα , υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης των προηγούμενων Δημάρχων και παρέμειναν στις θέσεις τους πολιτικά πρόσωπα , που είχαν κάθε λόγο να απομακρυνθούν πρώτοι λόγο της διπλής τους ιδιότητας .   

Κύριε Δήμαρχε , 

Ο ΛΟΓΟΣ των δημοτικών συμβούλων , ακόμη και όταν δεν συμφωνείτε με αυτούς , είναι ΙΕΡΟΣ .

Πρέπει να τον λαμβάνετε πάντα υπόψη σας και να τον αναζητείτε επιτακτικώς όταν δεν υπάρχει γιατί αποτελεί θεμέλιο της δημοκρατίας και της δημιουργίας .

Η ΑΠΟΨΗ τους δεν λογοκρίνετε ποτέ και μάλιστα δημόσια .

Επίσης η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ δεν αποτελεί προνόμιο του ενός , πόσες φορές αγαπητοί συνάδελφοι της παράταξης , ενημερωθήκαμε για κάτι που έγινε ή που θα γίνει στον ΔΗΜΟ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ;

Η αποκλειστικότητα της πληροφορίας η απαγόρευση της άποψης και η λογοκρισία αποτελούν Δήμαρχε , χαρακτηριστικά άλλων υπηρεσιών και οργανισμών και ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ .    

Ποιοι συντηρούσαν λοιπόν το προηγούμενο καθεστώς με μεγάλη επιτυχία ;

Ποιοι μετακινούνται με ευκολία από παράταξη σε παράταξη για ατομικά οφέλη ;

Ποιοι πρωταγωνιστούσαν και συντηρούσαν τις παθογένειες του παρελθόντος ;  

Αυτοί λοιπόν αποτελούν σήμερα την ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ της παράταξης κατέχοντας μάλιστα και θέσεις διαχειριστών και στενών συνεργατών του Δημάρχου προσωπικά .για νευραλγικά ζητήματα που αφορούν το επιχειρηματικό-επενδυτικό περιβάλλον των επιχειρήσεων του Δήμου , καθώς και τα αγροτικά ζητήματα που καίνε του Δημότες .

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ , που όταν τα κριτήρια της είναι μόνο εκλογικά είναι επικίνδυνη για την ενότητα μιας παράταξης και καταστροφική για την κοινωνία και την εξέλιξη της .      

Δυστυχώς ο Δήμος μας και κατά συνέπεια οι τύχες μας – όσων επιλέξαμε να μείνουμε στα χωρία μας – είναι σήμερα δέσμιες της κόντρας του ΠΑΛΙΟΥ με το ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ.

Δηλώνω την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μου και στο έξης το κοινό καλό το προοδευτικό και ότι ενώνει τους Δημότες ….. να μην φοβάται την ΨΗΦΟ ΜΟΥ .


ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">