Recents in Beach

ΣΥΡΙΖΑ: Διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη η καταδίκη των επιθέσεων – Πού ήταν η ΝΔ στις «Πρέσπες»


Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη Νέα Δημοκρατία για την καταδίκη επιθέσεων.

Ξεκάθαρη απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για την «αφωνία» που του καταλόγισε δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του.

«Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη», τονίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Υπενθυμίζει όμως πως «Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων», καταλήγει.

Τι έλεγε η ΝΔ

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία. Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση. Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει η ΝΔ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">