Recents in Beach

#ΠάμεΜαζί: Το ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


 Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2023 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα #Πάμε μαζί, για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 284 εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν χρήση παράνομων ουσιών και από αυτούς 38.624.000 χρειάζονται θεραπεία. Κάθε χρόνο οι θάνατοι που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα ναρκωτικά αγγίζουν το μισό εκατομμύριο, ενώ εξαιτίας των ναρκωτικών χάνονται 42 εκατομμύρια χρόνια «υγιούς» ζωής. Το πρόβλημα των ναρκωτικών πλήττει δυσανάλογα τους πιο ευάλωτους. Συνδέεται με τη δημόσια υγεία, την κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη, την οικονομία και το περιβάλλον. Επηρεάζεται από τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις, τις πολεμικές συγκρούσεις, την εξέλιξη της τεχνολογίας και την παγκοσμιοποίηση. Αποτελεί ένα επίμονο και σύνθετο παγκόσμιο ζήτημα που αψηφά τις εύκολες λύσεις και τις απλοϊκές προσεγγίσεις.

Στην Ελλάδα σήμερα, 40 ακριβώς χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου προγράμματος απεξάρτησης, του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, χρειάζεται να δείξουμε ότι ως κοινωνία διαθέτουμε την κεκτημένη εμπειρία και ωριμότητα, ώστε να εστιάζουμε:

Στην εξάρτηση και όχι στις ουσίες.
Στις αιτίες και όχι στα συμπτώματα.
Στη θεραπευτική υποστήριξη και όχι στην καταστολή.
Στα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι στις ηθικολογικές κρίσεις.
Στην αποδοχή και στην αλληλεγγύη και όχι στον στιγματισμό και στην περιθωριοποίηση.

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, #ΠάμεΜαζί για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.

#ΠάμεΜαζί για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!

Η καμπάνια #ΠάμεΜαζί πλαισιώνεται από ανοικτές εκδηλώσεις των προγραμμάτων απεξάρτησης στις τοπικές κοινωνίες, καθώς και σε καταστήματα κράτησης. Στην Αθήνα οι κεντρικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τον αγώνα δρόμου RACE4LIFE (17 Ιουνίου) και την παράσταση «Η μύτη» του Γκόγκολ, σύμπραξη ΚΕΘΕΑ, 18 ΑΝΩ και Εθνικού Θεάτρου (23 Ιουνίου). Η συμμετοχή του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα:

 

ΑΤΤΙΚΗ

RACE4LIFE2023

17/6/2023, 18:30: Περιβάλλων χώρος Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ)
Στον μη επαγγελματικό αγώνα RACE4LIFE 2023 επιλέγουμε συμμετοχή διάρκειας 1 ή 2 ωρών και καλύπτουμε στον χρόνο αυτόν την απόσταση που θέλουμε, τρέχοντας ή περπατώντας. Σημείο εκκίνησης τα εκδοτήρια εισιτηρίων. Ελεύθερη συμμετοχή, κάντε τώρα online εγγραφή: https://www.myrace.gr/event/5628/registrations.html.

Πριν από τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός του πάρκου στο ΣΕΦ. Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει μουσικό δρώμενο.  Διοργάνωση ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και Τομέας Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ.

ΚΕΘΕΑ & 18 ΑΝΩ στο Εθνικό

23/6/2023, 18.00: Εθνικό Θέατρο -Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».
Θεατρική ομάδα αποτελούμενη από μέλη του ΚΕΘΕΑ και του 18 ANΩ παρουσιάζει αποσπάσματα από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ «Η μύτη», υπό μορφή αναλογίου. Η παράσταση είναι αποτέλεσμα του πεντάμηνου πιλοτικού προγράμματος εργαστηρίων που οργάνωσαν το Εθνικό Θέατρο, το ΚΕΘΕΑ και το 18ΑΝΩ για μέλη προγραμμάτων απεξάρτησης που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο Nero J θα παρουσιάσει μουσικές του συνθέσεις.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

20-21/6/2023, 20.30: Θέατρο Αγ. Δημητρίου. Η Ομάδα Θεάτρου του προγράμματος οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ανεβάζει τη «Φαύστα του Μποστ».

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ | ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

26/6/2023, 19:30, Εθνικό Θέατρο – Σκηνή Rex. Μέλη του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ παρουσιάζουν την παράσταση «Ριζώματα» και έκθεση γραφιστικής, κεραμικής και φωτογραφίας. Τα «Ριζώματα» είναι παράσταση ζωντανής μουσικής και χορού με αφετηρία παραδοσιακούς μύθους, τραγούδια και χορούς, ιδωμένους με σύγχρονη ματιά αλλά και σεβασμό στα παραδοσιακά μοτίβα. Μουσική: Δημήτρης Μητσοτάκης, διδασκαλία χορού: Βαγγέλης Κουτσοπάνος, θεατρική διδασκάλα: Δημήτρης Μικιός.

ΕΞΑΡΧΕΙΑ | ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ

26/6/2023, 10:00-14:00, Εμ. Μπενάκη 84. Η νέα Μονάδα Ψυχιατρικής Συννοσηρότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ διοργανώνει ανοικτό σπίτι, για να υποδεχτεί χωρίς ραντεβού ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προσωπικά ή στο περιβάλλον τους συγχρόνως ψυχιατρικό πρόβλημα και κάποια μορφή εθισμού. Το ανοικτό σπίτι είναι μια ευκαιρία πρώτης γνωριμίας με τον χώρο της μονάδας και τους ανθρώπους της και ενημέρωσης για την υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει.

ΘΗΣΕΙΟ | ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ

17/6/2023, 19:00-22-30.  Μουσείο Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών ΜακρονήσουΚαλλιτεχνικό εργαστήρι από το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από την ομάδα του Πολιτιστικού Στεκιού  ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Οι Σύλλογοι Οικογένειας πραγματοποιούν επίσης ενημερωτικές δράσεις την ίδια μέρα, 11:00-13:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την επομένη 18/6/2023, 11:00-13:00 στην Πλατεία Κοραή.

ΚΟΛΩΝΟΣ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

28/6/2023, 19:30, Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Τελετή ολοκλήρωσης της θεραπευτικής πορείας για τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

ΚΥΨΕΛΗ ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

28/6/2023, Δροσοπούλου 41. Εγκαίνια του ισογείου και της ταράτσας του κτιρίου του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στην οδό Δροσοπούλου ως χώρων πρασίνου με καλλιέργειες φυτών και λαχανικών. Η διαμόρφωση των χώρων πρασίνου έγινε από μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, σε συνέχεια ειδικής εκπαίδευσης που έλαβαν από τον Δήμο Αθηναίων.

ΜΕΝΙΔΙ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

9/6/2023, 20.30, Κεντρική πλατεία Μενιδίου. Μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από την Ομάδα του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Σε συνεργασία με το ΕΣΥΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

27/6/2023, 19.30, Σκεπαστό Αττικής οδού στη Μεταμόρφωση. Ανοικτή συναυλία της Μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ και ενημέρωση του κοινού από την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του προγράμματος. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ | ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

23/6/2023, 19.30, Πλατεία Αγ. Σοφίας Δήμου Νέου Ψυχικού. Πολιτιστικό μουσικό διήμερο με σύνθημα: #ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ, ΖΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ με τη συμμετοχή μαθητών/τριών σχολείων του Δήμου Φιλοθέης – Νέου Ψυχικού, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέου Ψυχικού. Παίζει η Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ και συμμετέχουν αφιλοκερδώς η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ | ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

26/6/2023, 19:00-22:00, Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου. Εκδήλωση σε συνεργασία με  το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου. Ενημερωτικό περίπτερο, δράσεις ενημέρωσης του κοινό, εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων και  μουσικό  δρώμενο από το συγκρότημα της Εναλλακτικής Κοινότητας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «Κρουστωδία» μαζί με τον Κώστα Κωνσταντάτο από τους ENCARDIA και τους AL  CEDO.

 

ΗΠΕΙΡΟΣ & ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΑΡΤΑ | ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

18/6/2023, 18.00, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ PLAY 5x5. Τουρνουά ποδοσφαίρου από το Πολυδύναμο Συμβουλευτικό  Κέντρο Άρτας με τη συμμετοχή ομάδων του KEΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και άλλων φορέων της πόλης.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ | ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

23/6/2023, 18:30, Περίπατος από τα μέλη και το προσωπικό του προγράμματος με κάλεσμα στον κόσμο και συνοδεία κρουστών. Αφετηρία από την Περιφέρεια Ηπείρου και τερματισμός στην κεντρική  πύλη του κάστρου. Στις 20:30 συναυλία με τοπικά συγκροτήματα μέσα στο κάστρο.  Ενημερωτικά περίπτερα από τις 19 έως και τις 23/6, 10.00-13.00 από τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ | ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

22/6/2023, 10:00-14:00, Ενημερωτική δράση (street work) στην πόλη από την Κινητή Μονάδα Ηπείρου του ΚΕΘΕΑ, σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

ΚΕΡΚΥΡΑ | ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

26/6/2023, 19:30, Γήπεδο Κερκυραϊκού Συλλόγου. Φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε μέλη και εργαζόμενους του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κέρκυρας του ΚΕΘΕΑ και ομάδα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Κέρκυρας. Ενημερωτικό περίπτερο και μουσική.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ | ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
23/6/2023, 20:30, 
Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου. Δωρεάν προβολή του ντοκιμαντέρ «Πού πετούν τα παιδιά» του Γιώργου Ζέρβα. Στις 26/6, 10:00-13:00 θα λειτουργήσει ενημερωτικό περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΛΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

22/6/2023, 21:30, Ανοιχτό Θέατρο Πολυχώρου εκπαίδευσης «Άξιον εστί» Προφήτη Ηλία 12, Άλλη Μεριά Βόλου. Θεατρική παράσταση “Δεν είναι παιχνίδι” από την Θεατρική Ομάδα Ανδρομέδα. Σε συνεργασία με τη Δομή Έγκαιρης Παρέμβασης (ΕΣΠΑ) του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, τα Εκπαιδευτήρια «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» και τον Σύλλογο Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας του προγράμματος.

ΒΟΛΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

26/6/2023, 10:00, Πάρκο Αναύρου. Διευρυμένη παρέμβαση προσέγγισης χρηστών στον δρόμο, που θα περιλαμβάνει γιορτινό τραπέζι, μουσική και ενημερωτικό περίπτερο. Σε συνεργασία με τη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του ΟΚΑΝΑ στο Γ. Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

ΛΑΜΙΑ | ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

23/6/2023, 20:00, Πλατεία Πάρκου. Συναυλία με τους “Blues Trackers” & τους “Avatar”,  διαδραστικά δρώμενα για το κοινό και ενημερωτικό περίπτερο. Από το Πολυδύναμο Κέντρο και την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λαμία, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος (Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε.).

ΚΑΡΔΙΤΣΑΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

21/6/2023, 18:00, Πλατεία Ν. Πλαστήρα. Ενημερωτικό περίπτερο στη δράση κοινωνικού περιεχομένου με θέμα την Ειρηνική Συνύπαρξη όλων των παιδιών. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, Δημόσιας Υγείας και ΑΜΕΑ του Δήμου Καρδίτσας και το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ)

28/6/2023, 20:30, Άλσος Παυσίλυπου. Δωρεάν προβολή ταινίας σχετικά με τις εξαρτήσεις και συζήτηση με τους θεατές. Ενημερωτικό περίπτερο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας.

 

 

ΚΡΗΤΗ & ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

22/6/2023, 20:00: Δημαρχείο Λότζια. Δρώμενο φωτογράφισης πολιτών για τη δημιουργία ψηφιδωτού σε ψηφιακό διαδραστικό τοίχο με θέμα: «ΑγκαλιάΖΩντας χωρίς ρωγμές». Ενημέρωση-ευαισθητοποίηση του κοινού από την Κινητή Μονάδα Ηρακλείου και τη Μονάδα για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

01/7/2023, 19:00, Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Δημοτικού Σταδίου Καλύμνου. Φιλικός αγώνας μπάσκετ εφήβων σε συνεργασία με τις ακαδημίες Ε.Α.Κ.Α (Ένωση Αττάλου και Καλύμνου) και την CBA (Calymnos Basketball Academy). Με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Καλυμνίων.

ΡΟΔΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

26/6/2023, 19:00, Προμαχώνας του Αγ. Γεωργίου, Μεσαιωνική Πόλη. Μουσική παράσταση της Πειραματικής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου με παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Γιώργου Σακελλαρίδη και θεατρική παράσταση «Group Therapy» από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Σουζάνας Καρδούλια. Ενημέρωση-ευαισθητοποίηση του κοινού από την Κινητή Μονάδα Ρόδου. Υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ και με την υποστήριξη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ρόδου.

ΧΑΝΙΑ | ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

26/6/2023, 19:30, Θέατρο Δημήτρης Βλησίδης. Παρουσίαση του λευκώματος «Ποδηλατογραφήματα», με κείμενα, φωτογραφίες και ζωγραφιές μελών του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης.

ΧΙΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

26/6/2023, 18:00, Xώρος εθελοντικής ομάδας ΟΜΙΚΡΟΝ στη θέση Κοφινάς. Ενημερωτικές ομιλίες από το Συμβουλευτικό Κέντρο Χίου και το Πολυδύναμο Κέντρο Β. Αιγαίου  του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Χίου και την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου ΟΜΙΚΡΟΝ. Θα ακολουθήσει συμβολική περιποίηση και πότισμα δενδρυλλίων.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ | ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

26/6/2023, 21:00-24:00, Xώρος «Τσαμάκια» κάτω από το Κάστρο Μυτιλήνης. Μουσική εκδήλωση με τοπικά μουσικά συγκροτήματα και με τη συμμετοχή της παραδοσιακής ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης από την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και το Πολυδύναμο Κέντρο Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΠΝΟΗ». Ενημέρωση από τους Γιατρούς του Κόσμου και τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

ΚΑΒΑΛΑ | ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ

26/6/2023, 09:00-14:00, Κεντρική Πλατεία Καβάλας. Ενημερωτικό περίπτερο, συναυλία  (11:00-12:30) με pop και rock κομμάτια από το Rock Eργαστήρι του Ωδείου Νεάπολις σε ενορχήστρωση και διεύθυνση του Ευριπίδη Ταρασίδη και επιτραπέζια αντισφαίριση με τη συμμετοχή του κοινού από τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίριση Καβάλας (11:00-12:30).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

26/06/2023, 12:00-23:00, Πεζόδρομος Ναυαρίνου. Βιντεοπροβολές και έκθεση φωτογραφίας με έργα  μελών του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, εργαστήρι ζωγραφικής για το κοινό, ενημερωτικό περίπτερο. Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, εκτός από την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, γιορτάζει και τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

ΚΟΖΑΝΗ | ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

26/6/2023, 19:00, Ποδηλατοδρομία με εκκίνηση την Κεντρική Πλατεία Κοζάνης. θα ακολουθηθεί η διαδρομή Π. Χαρίση, Κασομούλη, Γκέρτσου Κων/νου, 11ης Οκτωβρίου, Κ. Καραμανλή, Ουρανίας (μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ), Κ. Καραμανλή, Φιλίππου Β’, Μ. Αλεξάνδρου, Π. Μελά και τερματισμός στην Πλατεία Νίκης. Στις 20:30-10:30  μουσική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΠΑΤΡΑ | ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

21/6/2023, 19:00-22:00, Θεατράκι Μαρίνας. Παρουσίαση του βιβλίου της Ρόδης Καγκελάρη «Ο τοξικομανής και ο νόμος» και έκθεση έργων τέχνης μελών του Προγράμματος Συμβουλευτικής Κρατουμένων του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ στο κατάστημα κράτησης Αγ. Στεφάνου.

26/6/2023, 19:00-22:00, Πλαζ ΕΟΤ. Οργανωμένος περίπατος στο Έλος της Αγυιάς με σημείο συνάντησης μπροστά στην είσοδο της Πλαζ, στον σταθμό του ΕΚΑΒ. Ενημερωτικό περίπτερο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

23/6/2023, 12:00 το μεσημέρι, Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Κοινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, από το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ και το Κέντρο Πρόληψης Μεσσηνίας.

26/6/2023, 19:30, Προκυμαία Λιμένα Καλαμάτας. Αγώνας δρόμου 5 km με εκκίνηση και τερματισμό την Προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, τον Δήμο Καλαμάτας, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΝΑΥΠΛΙΟ | ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

26/6/2023, 10:00-13:00, Ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ, παράρτημα Ναυπλίου και του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη».

28-30/6/2023, 19:00-22:00, Κέντρο Τέχνης ΦΟΥΓΑΡΟ. Έκθεση εργαστηρίου δημιουργικής γραφής και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Στις 28/6, 19.00-22.00, εγκαίνια τριήμερης έκθεσης κειμένων δημιουργικής γραφής και εικαστικών έργων μελών του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ και διαδραστικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής για το κοινό στο Garden Kiosk. Στις 29/6, 19.00-21.00, διαδραστικά δρώμενα για το κοινό. Στις 30/6, 21.00-23.00, ανοιχτή προβολή ταινίας κοινωνικού περιεχομένου από την Κινηματογραφική Λέσχη του Κέντρου Τέχνης Φουγάρο, στον χώρο 3ΔΕΝΔΡΑ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

20/6/2023, Εξόρμηση ενημέρωσης τοπικών φορέων, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορινθίων -Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας.

ΠΥΡΓΟΣ | ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

15/6/2023, 20:00, Κεντρική Πλατεία. Ενημερωτικά περίπτερα κατά τη διάρκεια συναυλίας της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">