Recents in Beach

Η Λούκα Κατσέλη απαντά στα fake news που διακινούνται εις βάρος της...


 Επιχείρηση λάσπης «από τα χείλη στελεχών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛΛ.» καταγγέλλει το μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας στην Κύπρο και Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής ΕΔΕΜ στη σκιά της υπόθεσης Μάντζου.

Οργισμένη αντίδραση της Λούκας Κατσέλης προκάλεσαν τα «ανυπόστατα μυθεύματα από τα χείλη αυτή τη φορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛΛ.» προς το πρόσωπό της.

Το... μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας στην Κύπρο και Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής ΕΔΕΜ απαντά στα fake news με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Γράφει η Λούκα Κατσέλη στη σκιά της υπόθεσης Μάντζου και τις αποκαλύψεις για δύο διαταγές πληρωμές υπέρ fund που εκπροσωπούσε το γραφείο του:

«Επειδή σήμερα ακούστηκαν ξανά, απο τα χείλη αυτή τη φορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και όχι του κου Βελόπουλου, ανυπόστατα μυθεύματα για το πρόσωπό μου, αναρτώ εκ νέου την ανακοίνωση που ειχα κάνει στις 17/12/2022. Ο κ Βελόπουλος ανακάλεσε τα λεγόμενά του στη Βουλή.

Δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε μελος ΔΣ κάποιας εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων, αλλά μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας στην Κυπρο και Γενικη Διευθύντρια της Ενωσης Δικαιούχων Εργων Μουσικής ΕΔΕΜ δίνοντας μια μάχη για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών έργων μουσικής, μια μάχη εξίσου δύσκολη όπως αυτή που δώσαμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">