Recents in Beach

"Ξέχασε" ότι ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Άρη Γιαννακίδη το 2010 ....

 




Ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κουκουράβας με την παράταξη "Πόλη & Πολίτες"  του Ευάγγελου  Λαμπάκη  , ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Ο κ. Κουκουράβας γράφει στην ανακοίνωση του για τρεις θητείες στην αυτοδιοίκηση Α βαθμού: "Έπειτα από τρεις αυτοδιοικητικές θητείες στον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα " .... Μάλλον δεν θυμάται καλά ή θέλει να κρύψει ότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2010 , μάλιστα τότε η παράταξη "Κοινωνική Συμμαχίας " είχε κερδίσει τις εκλογές .

Με δεδομένο ότι το 2010 ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές και δεν εκλέχθηκε, δεν βγαίνουν και οι τρείς θητείες στον Α' βαθμό αυτοδιοίκησης γιατί εκλογές έγιναν ξανά το 2014 και εκλέχθηκε δήμαρχος ο Βαγγέλης Λαμπάκης ο οποίος έχασε το 2019 από τον Γιάννη Ζαμπούκη .....

Άρα ήταν δύο θητείες στον Α' βαθμό, 2014 -2019 και 2019 - 2023, την μια ήταν και αντιδήμαρχος ενω στη δεύτερη σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Ήταν μικρός τότε και δεν 'πιάνεται¨!!!



Η ανακοίνωση του(η επισήμανση δική μας):



Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έπειτα από τρεις αυτοδιοικητικές θητείες στον Α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα .

📌Δέχθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόταση του Περιφερειάρχη Χρήστος Μέτιος / Christos Metios και θα αγωνιστώ μαζί του στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Με τον Χρήστο  Μέτιο γνωριστήκαμε πριν αρκετά χρόνια,αλλά συνεργαστήκαμε άριστα κατά την θητεία μου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών όπου μέσα από το ΠΕΠ-ΑΜΘ πετύχαμε την μεγαλύτερη απορρόφηση από τους 22 δήμους της Περιφέρειας μας.

Τα οράματα και οι σχεδιασμοί του για την επόμενη πενταετία είναι μία πρόκληση για μένα και με οδηγούν στην απόφαση να συστρατευτώ μαζί του.

🙏Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αυτοδιοικητικό άνδρα και πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης για τις γνώσεις και τα εφόδια  που απέκτησα από αυτόν καθώς με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου Τ.Υ

🙏Να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαμε μαζί στην παράταξη Πόλη και Πολίτες για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

📌Μέσα από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση και  την επαγγελματική μου πορεία πιστεύω και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω στην ανάπτυξη και την ευημερία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

📌Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα για έναν   καλύτερο Έβρο.

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση

#Εβρος

#Κουκουράβας

φαρο-αυτοδιοικητικός



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">