Recents in Beach

Λάμπρος Παπαδής: Τιμή και Δόξα στην Ευκαρπία της Προσφυγιάς και της Αντίστασης.

 


O Δημοσιογράφος Λάμπρος Παπαδής ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Νέας Ευκαρπίας με την Δημοτική Παράταξη ''Ευ Πόλις'' του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, ήταν παρών σήμερα στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά στην μνήμη των 14 αγωνιστών- Ευκαρπιωτών της Εθνικής Αντίστασης που εκτελέστηκαν τον Ιούλιο του 1944 από τους Γερμανούς Εισβολείς και τους ντόπιους συνεργάτες τους.


Ο Λάμπρος Παπαδής δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το πέρας της τελετής:

''Τιμή και μνήμη στην θυσία των 14 παλικαριών της Εθνικής Αντίστασης κατά των κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους...Τιμή και Δόξα στην Ευκαρπία της Προσφυγιάς και της Αντίστασης... Εδώ σε αυτό το σημείο όπου τον Ιούλιο του 1944 εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς Εισβολεις και τους συνεργάτες τους 14 Ευκαρπιώτες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης...

Έπεσαν υπέρ Πατρίδος και Ελευθερίας...


Ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Νέας Ευκαρπίας με την Δημοτική Παράταξη ''Ευ Πόλις'' του Δημάρχου μας κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης, είχα την τιμή σήμερα να αποτίσω φόρο τιμής στους συντοπίτες μου που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και τα παναθρώπινα ιδανικά της.''.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">