Recents in Beach

Του εκσυγχρονισμού το "κάγκελο" .... και το πολιτικό "παιδομάζωμα"


 Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως εκσυγχρονιστής, προοδευτικός και συνεχιστής του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Κωνσταντίνου Καραμανλή του Ανδρέα Παπανδρέου του Σημίτη....

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει κι ο κ. Μητσοτάκης κάτι περισσότερο μετα το 40.5%

 Η σχέση του Μητσοτακέικου  με τον κ. Σημίτη υπάρχει από την εποχή του πατρός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Σημιτικοί "Εκσυγχρονιστές" πολλαπλασιάζονται στην κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι του αυτοαποκαλούμενου σημερινού ΠΑΣΟΚ, σπρώχνονται να μπουν σε ψηφοδέλτια που στηρίζει το κυβερνών κόμμα.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης έγραψε πριν λίγες ημέρες στο voreasmagazin: 

Συνωστισμός στελεχών της Κοινωνικής Συμμαχίας του πρώην περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστου Μέτιου!

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γιαννακιδης ήταν περιφερειάρχης ΑΜΘ με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μετιος είναι ο σημερινός με την στήριξη της ΝΔ.
Σήμερα επανήλθε με άρθρο  με τίτλο: 

«Πως γλίτωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ζαμπουνίδης από το πολιτικό παιδομάζωμα του περιφερειάρχη Χρληστου Μέτιου»!!!

Μάλλον ο περιφερειακός σύμβουλος του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ κ. Σιμιτζή θα είναι δημοτικός σύμβουλος στην Ορεστιάδα.
Όλη αυτή η συμπεριφορά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, φυσικά δεν έχει σχέση με τον Μητσοτάκειο εκσυγχρονισμό. Ίσως το δεξιό "μαγαζί"μεγάλωσε και "πουλάει" περισσότερο και με δεδομένο ότι η εξουσία είναι γλυκιά, να ελκύει περισσότερο.
Να μη ξεχνάμε ότι η  παράταξη Σιμιτζή έχει συμπράξει με την περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου.
Κατά τα άλλα το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ του κ. Ανδρουλάκη θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές αυτόνομο.

Φαρο-αυτοδιοιικητικός 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">