Recents in Beach

Κοινοβουλευτική Αναφορά Αναστασίου Δημοσχάκη για να συμπεριληφθούν και οι ναρκαλιευτές στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΩΝ Σ.Ξ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΆΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης, προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση (25/7) διαβιβάζοντας στο ΥΠΕΘΑ την επιστολή ενός ΜΥ ΥΕΘΑ του κλάδου «Τεχνικός οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών», με ειδικότητα ναρκαλιευτή!

Ο ίδιος, εκπροσωπώντας τους ναρκαλιευτές, επεξηγεί στην σχετική επιστολή του ότι οι ναρκαλιευτές, ένστολοι και μόνιμοι υπάλληλοι, παρόλο που εξακολουθούν να αναγνωρίζουν διπλά εξάμηνα πληρώνοντας αντίστοιχες εισφορές, δεν έχουν συμπεριληφθεί εκ παραδρομής στο άρθρο 6 του επικείμενου Ν/Σ του Υπ. Οικονομικών περί «Προσαύξησης για εξάμηνα πτητικά, καταδυτικά, αλεξιπτωτιστή και υποβρύχιου  καταστροφέα- Προσθήκη άρθρου 43Α στο π.δ. 169/2007».

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :

ΠΡΟΣ:ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΘΕΜΑ: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής, διαβιβάζοντας την επιστολή ενός ΜΥ ΥΕΘΑ του κλάδου «Τεχνικός οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών», με ειδικότητα ναρκαλιευτή!

Εκπροσωπώντας την ειδικότητα των ναρκαλιευτών του Στρατού Ξηράς, αναφέρει ότι στο επικείμενο Ν/Σ του Υπ. Οικονομικών έχουν παραλειφθεί οι ναρκαλιευτές  του Στρατού Ξηράς (πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό)  από το άρθρο 6 περί «Προσαύξηση για εξάμηνα πτητικά, καταδυτικά, αλεξιπτωτιστή και υποβρύχιου καταστροφέα – Προσθήκη άρθρου 43Α στο π.δ. 169/2007»

Ωστόσο, οι ίδιοι εξακολουθούν να αναγνωρίζουν διπλά εξάμηνα πληρώνοντας αντίστοιχες εισφορές..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">