Recents in Beach

Αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον στο Σουφλί - Με ένα τσαμπί σταφύλι , με ένα μεταξοσκώληκα και ένα στάχυ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ......

 


Μετά την ανακοίνωση  της υποψηφιότητας από τον Σταμάτη Τσιακίρη για το δήμο Σουφλίου , ανακοίνωσε και  ο Αντιστράτηγος ε.α Γιώργος Μπαλτζής ο οποίος ετοίμασε το σήμα  του συνδυασμού , έκανε σελίδα στο facebook και site .

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μπαλτζής ήταν υποψήφιος το 2019 με τον πρώην δήμαρχο Ευάγγελο Πουλιλιό και δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Έτσι έχουμε  μέχρι στιγμής τρείς επίσημα υποψηφιότητες, του νυν δημάρχου Καλακίκου Παναγιώτη , του Σταμάτη Τσιακίρη και του Γιώργου Μπαλτζή.  

Τσιακίρης και Μπαλτζής προέρχονται από   την παράταξη Πουλιλιού από οπού προέρχεται και ο Απόστολος Δαβής ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του για να είναι κι αυτός υποψήφιος. 

Ο Παναγιώτης Σκαρκάλας , ο οποίος ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές κάνει προσπάθεια για να είναι και πάλι, εχει ήδη κάνει συνάντηση με τα παλιά του στελέχη.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΟΥ  κ. ΜΠΑΛΤΖΗ 

Ο επικεφαλής του συνδιασμού «ΕπιΜένουμε»  Γεώργιος Μπαλτζής Αντιστράτηγος  ε.α, ανακοινώνει ότι στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν 8 Οκτ. 2023, θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Σουφλίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Γεώργιο Μπαλτζή στο τηλ: 6937068347, email:balgeor@yahoo.gr 

Ενημερωθείτε για το συνδυασμό μας : https://www.epimenoume.eu   email: info@epimenoume.eu,  facebook: https://www.facebook.com/epimenoume.soufli

Σουφλί 12 ιουλίου 2023

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ

Αντιστράτηγος ε.α

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Στη σελίδα στο facebook και στο site μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον υποψήφιο δήμαρχο και βασικές θέσεις για το πρόγραμμα του 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">