Recents in Beach

ΟΜΑΔΑ με γράμματα κεφαλαία !!!


Πολύ μεγάλη εμφάνιση και φινάλε από τα δελφίνια του Προαγωνιστικό τμήματος του ΟΦΘΑ στους Θερινούς αγώνες!!!    

Την Πέμπτη 29/6 και την Παρασκευή 30/6 πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας οι θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 200 περίπου κολυμβητών-τριων από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

 Με το επίπεδο των αγώνων να είναι για ακόμη μια χρονιά υψηλό, η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 65 κολυμβητές-τριες, άγγιξε την τέλεια εμφάνιση,  κατέκτησε 52 χρυσά, 23 ασημένια και 26 χάλκινα μετάλλια (101 μετάλλια στο σύνολο αριθμό που αποτελεί ρεκόρ) και κατέκτησε την 1η θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων της περιφέρειας!

Προφανώς και η κολύμβηση δεν είναι απλά ένα άθλημα! Είναι εφόδιο ζωής! Πρωτίστως όλα τα παιδιά ασχολούνται για την άθληση, την κοινωνικοποίηση, τη διασκέδαση κτλ κτλ κτλ! 

Τα παιδιά βγάζουν δελτίο! Όλοι οι σύλλογοι αγωνίζονται για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, όλα τα παιδιά πηγαίνουν στους αγώνες με στόχο τη διάκριση! Όποιος έχει υπάρξει αθλητής ξέρει καλύτερα πως όταν ανεβαίνει κάποιος στο βατήρα θέλει να κερδίσει! Ακόμη και ο 40ος για λίγα δευτερόλεπτα ονειρεύεται το μετάλλιο, τη νίκη, τη διάκριση, το ρεκόρ! Δεν υπάρχει παράγοντας, γονιός, προπονητής, αθλητής που κατεβαίνει σε αγώνα και δεν θέλει το καλύτερο δυνατό!

Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας μας, να υπερβάλουν εαυτό, και με πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τακτικότητα στις προπονήσεις, πάθος, προσπάθεια και πολύ αγάπη, διατήρησαν την ομάδα μας ψηλά σε επίπεδο  όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδος!

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο! Όλους τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια χρονιά ότι πολυτιμότερο έχουν!  Προφανώς για να κολυμπάνε 90 παιδιά και φέτος στο τμήμα αυτό περνάνε καλά και μάλλον κάτι γίνεται σωστά!  Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα για έναν προπονητή να βλέπει το 95% των πρωταθλητών της πόλης του, να έχει περάσει από το συγκεκριμένο προαγωνιστικό τμήμα!  δήλωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Τάσος Καλλιτσάρης.

Κάποια πράγματα δεν βρίσκονται γραμμένα σε βιβλία πανεπιστημίων. Στην ομάδα μας οι ίδιοι προπονητές βρίσκονται μαζί για πάνω από μια 15ετία. Λειτουργούν σαν μια οικογένεια και στα καλά και στα άσχημα, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες! Η αγάπη για την ομάδα, για το άθλημα  μα πάνω από όλα για τα παιδιά, η εργατικότητα που δεν κοιτά ωράριο ή αργία, το πάθος της τελειότητας και η συνέπεια είναι μερικά μόνο από τα μυστικά της επιτυχίας μας που ευτυχώς δεν διδάσκονται...αλλά υπάρχουν μέσα στον κάθε προπονητή ή όχι!

Η επιτυχία λοιπόν του τμήματος δεν είναι ούτε τα μετάλλια, ούτε οι θέσεις, ούτε τα ρεκόρ, ούτε τα στατιστικά. Είναι η αγάπη των παιδιών για το άθλημα, για τη διαδικασία της προπόνησης (που έρχονται στις προπονήσεις μια ώρα πιο πριν…), τα καθημερινά τους χαμόγελα στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα!

Υπάρχει τύχη στον αθλητισμό… μάλλον όχι…. Τύχη είναι όταν η ευκαιρία συναντά τη σωστή δουλειά! Εξάλλου η τελειότητα δεν είναι πράξη, είναι συνέπεια…είναι συνήθεια!


Καλό καλοκαίρι σε όλους αν και το προαγωνιστικό μας τμήμα έφερε το καλοκαίρι στην πισίνα…

Keep swimming!!!

                                                                                        Για τον ΟΦΘΑ     

                                                                                     Το Δ.Σ.


           Παρόλα ταύτα ο Πυθαγόρας είπε… Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται!


#   52 χρυσά, 23 ασημένια και 26 χάλκινα μετάλλια 

#   101 μετάλλια στο σύνολο 

#   1η θέση στην άτυπη κατάταξη των 10 σωματείων της περιφέρειας

#   50 από τους 65 κολυμβητές-τριες γεύθηκαν τουλάχιστον μια φορά τη χαρά του βάθρου!

#   πραγματοποιήθηκαν συνολικά 101 ατομικά ρεκόρ!

#   17 κολυμβητές-τριες της ομάδας μας κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης!
@ και στην πισίνα βουτήξαμε και το γιορτάσαμε και το απολαύσαμε!


@ και beach party με θαλάσσια σπορ και φαγητό κάναμε!


@ και λούνα παρκ πήγαμε!


@ και όλο τον Ιούλιο κολυμπάμε, παίζουμε και περνάμε καλά!

            1.jpg

3.jpg
4.jpg
6.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg12.jpg18.jpg

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">