Recents in Beach

Τι εκφράζει ο Σταύρος Σταυράκογλου;

 


Ο Σταύρος Σταυράκογλου έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, έχει επίσης ανακοινώσει δύο φορές από 50 υποψηφίους δείχνοντας έτσι μια δυναμική.

Φαίνεται να πηγαίνει, προς το παρόν τουλάχιστον, καλύτερα από τους υπόλοιπους υποψηφίους του δεξιού χώρου, τον κ. Πέτροβιτς και τον κ. Ασπιώτη.

Ο κ. Λαμπάκης έχει μια σταθερή δύναμη συμβούλων και υποψηφίων, αφού έχει στην αυτοδιοικητική ιστορία του δυο θητείες ως δήμαρχος και δύο ως αντιπολίτευση την μια από αυτές μείζονα και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Τι θέλει όμως να εκφράσει  ο κ. Σταυράκογλου; 

Να θυμίσουμε ότι υπήρξε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου της ΝΔ, είχε δηλαδή την ευθύνη του κόμματος της κεντροδεξιάς στον Έβρο.

Έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος του Ο.Λ.Α. ( Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης) και θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον η σημερινή του θέση ως υποψηφίου δημάρχου για το αναξιοποίητο λιμάνι και τη σχέση με τον δήμο.

 Υπήρξε Γενικός Γραμματέας του δήμου της Αλεξανδρούπολης επί δημαρχίας Ευάγγελου Λαμπάκη. Αλήθεια τον θεωρεί αποτυχημένο; προφανώς κάποια στιγμή θα πει τις διαφωνίες με τον πρώην δήμαρχο και σημερινό ανθυποψήφιο του.

Τέλος διετέλεσε πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου η οποία σήμερα δεν υπάρχει αλλά δεν έκλεισε επί δικής του διοίκησης.

Θέλει λοιπόν να εκφράσει τις πολιτικές της ΝΔ την οποία έχει υπηρετήσει; Το βράδυ της νίκης του κόμματος του, ήταν μαζί με  άλλα στελέχη, στο χώρο που ήταν το κιόσκι και πανηγύρισε μαζί τους.

Διεκδικεί το χρίσμα ή την στήριξη της ΝΔ , ή θέλει να γίνει χωρίς ανακοινώσεις;

Προφανώς κάποια πράγματα θα φανούν σύντομα και κάποια άλλα δεν θα απασχολήσουν.

Φαρο-αυτοδιοικητικός 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">