Recents in Beach

Οι ευχές του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη για την 15η Αυγούστου και την Κοίμηση της Θεοτόκου.

 


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''Ευ Πόλις'' κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης έστειλε τις δικές του ευχές μέσω των Social Media για την αυριανή μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας την 15η Αυγούστου ως ημέρα Κοίμησης της Θεοτόκου.

''Ξημερώνει η μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας, ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Θεομήτορος που γέννησε την Πηγή της ζωής, τον Υιό του Θεού.

Σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε μεγαλοπρεπείς Ναούς και σε μικρά ξωκλήσια γιορτάζουμε το «Πάσχα του καλοκαιριού», την Κοίμηση, την ταφή, την Μετάσταση της Παναγίας μας στον παράδεισο.
Τιμούμε τη Μεγαλόχαρη, την άσημη κόρη από τη Ναζαρέτ που γέννησε τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον αντίκρισε πάνω στον Σταυρό, βίωσε τον θάνατό Του, γεύτηκε τη χαρά της Αναστάσεώς Του και στην υπόλοιπη ζωή της έμεινε ταπεινή και αφανής.
“Εν τη κοιμήσει τον κόσμο ου κατέλιπες.”

Η 15η Αυγούστου δεν είναι μέρα πένθους αλλά η αρχή μιας νέας ζωής. Προσκυνούμε με ευλάβεια τη Μητέρα όλων μας, δοξάζουμε και υμνούμε το αιώνιο σύμβολο ελπίδας που στάθηκε μεταξύ ουρανού και γης και της ζητούμε πίστη, δύναμη, υπομονή για να αντέξουμε τις δοκιμασίες της ζωής και να νικήσουμε τον πόνο και τον θάνατο.

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους!''.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">