Recents in Beach

Ο Μητσοτάκης και οι...αχινοί...

 


Ανησύχησε ο κόσμος που δεν άκουσε νεκρολογίες και συλλυπητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον δολοφονημένο Μιχάλη από τους χούλιγκανς. Δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Είχε περιπέτειες στις διακοπές του.

Την ώρα που έβγαινε απ’ τη θάλασσα, μια... οικογένεια αχινών βγήκαν βόλτα καθισμένοι πάνω στα βότσαλα. Δεν πρόσεξε ο κ. Μητσοτάκης, τους πάτησε και έμπηξαν τα αγκάθια τους στα πέλματά του. Το θηλυκό της οικογένειας ήταν ετοιμόγεννο και γέννησε τ’ αυγά του στις φτέρνες του.

Με τον πρώτο αναστεναγμό που άκουσε ο οδηγός του ασθενοφόρου, έτρεξε με το φορείο. Πάντα έχει ένα κοντά του. Πού να περιμένει με τις ώρες το ΕΚΑΒ! Ενώτον μετέφερε, φώναζε ο κ. Πρωθυπουργός: «Αυτή ήταν ενέδρα της αντιπολίτευσης. Να ερευνηθούν όλες οι τηλεφωνικές τους συνομιλίες. Θέλω να πληροφορηθώ τι άλλο καταστρώνουν και μηχανεύονται με τα θαλάσσια ζώα». Ψιθύρισε ο οδηγός: «Είχαμε επέλαση από τσούχτρες, τώρα έφτασαν κι οι αχινοί, αυτά δεν κάνουν διακρίσεις».

Έψαξαν να βρουν έναν γιατρό αχινολόγο, αλλά δεν υπάρχει τέτοια ειδικότητα. Ανακάλυψαν μόνο έναν στο Καμερούν, κι έστειλαν το προεδρικό αεροπλάνο για να τον μεταφέρει. Καταλαβαίνετε τι περιμένει τις αποικίες των αχινών! Ήδη πληρώνεις πρόστιμο αν ζητήσεις μεζεδοαχινό.

Μερικοί σχολίασαν ότι τον καταράστηκαν οι χορευτές επειδή ανακοίνωσε ότι σε μέρες πένθους θα κλείνει τις σχολές τους. Τώρα αναγκαστικά θα περπατάει στις μύτες των ποδιών, όπως οι μπαλαρίνες. Πληροφορίες λένε ότι ο γιατρός από το Καμερούν, απαγορεύει επί τρεις μήνες, μετά από τσιμπήματα αχινών, να φοράς κλειστό παπούτσι. Και στη Βουλή τι θα κάνουμε; Κοστούμι, γραβάτα και παντόφλες!

Εύα Νικολαΐδου

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">